parkinfo roompot
hoe laat roompot inchecken

Inchecken bij Roompot: alles wat je moet weten

Je hebt je Roompot vakantie geboekt, betaald en enkele weken of maanden geduldig gewacht tot je vakantie is aangebroken. Nu is het eindelijk zo ver en mag je naar het park vertrekken. Maar hoe zit het met de check-in? Op deze pagina vind je alle informatie over de aankomstprocedure.

Vanaf hoe laat mag je in je Roompot huisje?

In de meeste Roompot parken mag je vanaf 16u in je vakantiehuisje.

De precieze aankomsttijden kunnen verschillen per park. Het juiste tijdstip staat in de reisinfo die je ongeveer een week voor aankomst ontvangt.

Natuurlijk mag je al de hele dag gebruik maken van de faciliteiten die het park te bieden heeft. Stel dat je reeds om 11u aankomt, dan mag je al gaan zwemmen, een hapje gaan eten, enz. Dat geldt ook voor de vertrekdag.

Early check-in

Wist je al dat sommige parken van Roompot een early check-in aanbieden? Hiermee mag je al vanaf 12u ’s middags in je vakantiehuisje.

Helaas is zo’n early check-in niet gratis. Je betaalt er een meerprijs voor. Kijk voor meer informatie in je ‘Mijn Roompot’ account bij Extra’s onder Handig.

Een early check-in is beschikbaar tot 3 weken voor aankomst. Zie je deze optie niet staan? Dan is het helaas niet (meer) mogelijk om vroeger in te checken.

Toegang tot je verblijf

De toegang tot je verblijf is afhankelijk van het type sleutel:

  • Sleutel: die krijg je bij het Service Point in het park tijdens het inchecken
  • Keycord: die krijg je per post uiterlijk 7 dagen voor aankomst
  • Pincode: die krijg je uiterlijk 1 dag voor aankomst via e-mail

Hoe laat moet je uitchecken?

Je moet je Roompot vakantiehuis op de vertrekdag voor 10u verlaten. Voor kampeerplaatsen is dat 11u. Net zoals bij de aankomsttijden kunnen de vertrektijden verschillen van park tot park. Controleer dus steeds je boekingsbevestiging.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Roompot, heb ik er bijna elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Roompot wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Roompot

Volg Roompot

Categorieën

Nieuwsbrief