parkinfo roompot

Roompot parken met binnenspeeltuin

Roompot is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Want bij mooi weer zijn er allerlei outdoor activiteiten in het park en in de omgeving. Maar wat bij slecht weer? Maak je geen zorgen, want heel wat Roompot parken hebben een binnenspeeltuin.

Indoor speeltuinen bij Roompot

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad kreeg recent een nieuw centrumgebouw. Het is maar liefst 4.000 m² met ruimte voor het binnenzwembad, een supermarkt, een restaurant en een indoor minigolf. Je vindt er ook een grote binnenspeeltuin voor de kids. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven, terwijl de ouders genieten van een lekker drankje in het cafe.

roompot beach resort nieuwvliet-bad binnenspeeltuin

Park Eksel

De Kidsplaza in Roompot Park Eksel is een binnenspeeltuin met een oppervlakte van 2.000 m². Er staan allerlei speeltoestellen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Als het zonnetje schijnt is de buitenspeeltuin een echte hotspot. Buiten is er een groot fort, een kabelbaan, glijbaan en schommels.

roompot park eksel speelzone

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk heeft niet zomaar een binnenspeeltuin. Nee, het is een echt indoor speelbos. Dankzij kunstgras en allerlei planten lijkt wel alsof je buiten zit. In deze overdekte speelzone zijn er heel wat leuke activiteiten te vinden voor jonge en iets oudere kinderen. Goed nieuws voor de ouders: in deze ruimte is tevens een terras voorzien, zodat je je kleintje(s) in het oog kan houden.

roompot schaijk indoor speeltuin

Klein Vink

Roompot Klein Vink is een echt familiepark. Een indoor speeltuin mocht dus niet ontbreken. De vernieuwde Kidszone biedt speelplezier aan peuters, kleuters en oudere kinderen. Deze speeltuin is niet zo heel groot maar wel ruim genoeg voor enkele uren pret.

speeltuin roompot klein vink

Parc Aquadelta

Regent het tijdens je vakantie in Parc Aquadelta? Ga met de kinderen naar het indoor speelparadijs van het park. Daar spelen ze op glijbanen, op klimnetten en in ballenbaden. Er zijn aparte zones voor verschillende leeftijden.

ballenbad

Bungalowpark Schin op Geul

De binnenspeeltuin van Roompot Schin op Geul is een waar paradijs voor kinderen tot 12 jaar. Er staan allerlei klautertoestellen, glijbanen, touwbruggen, enz. Voor de allerkleinsten werd er een apart hoekje gemaakt. En voor de ouders zijn er zitplaatsen om hun kroost in het oog te houden – eventueel met een lekker kopje koffie of thee in de hand.

overdekte speeltuin roompot parken

Resort Arcen

Roompot Resort Arcen is de perfecte vakantiebestemming voor alle seizoenen. Op warme zomerdagen is het meertje een echte hotspot. Bij slecht weer trekken ouders met hun kinderen naar ‘het speelpaleis’. Deze speeltuin bestaat uit drie verdiepingen waarbij je via verschillende routes naar boven klimt. Onderweg komen de kinderen allerlei obstakels tegen. Ook touwbruggen en een glijbaan zijn aanwezig.

speeltuin resort arcen

Bospark De Schaapskooi

Heggies Speelschuur is de indoor speelzone van Bospark De Schaapskooi. Je kids kunnen er van alles beleven: glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klimmen door de speelkooi. Plezier verzekerd!

binnenspeeltuin van roompot de schaapskooi

Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar in het Nederlandse Noordwijkerhout is een bungalowpark met mediterrane sferen. Een groot deel van het park kreeg recent een make-over. Dat geldt ook voor de speelhoek. Deze ruimte kreeg nieuw speelgoed en kleurrijke speeltoestellen.

indoor speeltuin roompot duinresort dunimar

Vakantiepark Giethoorn

Sindskort heeft Roompot Giethoorn een vernieuwde speelzolder. De kids kunnen zich urenlang vermaken. Ze spelen met de diverse draai- en puzzelspellen, interactieve games, glijden van de glijbaan en wroeten lekker in de ballenbak.

roompot giethoorn binnenspeelplaats

Vakantiepark Hunzedal

Slecht weer? Dat is in Vakantiepark Hunzedal absoluut geen probleem. Trek met je gezin naar de indoor speeltuin van het park. Terwijl het buiten giet kan je zoon of dochter zich uitleven op de speeltoestellen. En als het weer terug opklaart, staan de buitenspeeltuinen op jullie te wachten.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Roompot, heb ik er bijna elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Roompot wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Roompot

Volg Roompot

Categorieën

Nieuwsbrief