parkinfo roompot
goedkoop naar roompot met korting

Korting scoren bij Roompot doe je zo

Op zoek naar Roompot kortingen? Dan ben je aan het juiste adres, want op deze pagina verzamelde ik 5 manieren om goedkoop naar jouw favoriete Roompot locatie te gaan.

5 Manieren om met korting naar Roompot te gaan

Boek een last minute

Maak je er geen probleem uit om pas laat je vakantie te boeken? Dan is een last minute perfect om goedkoop naar Roompot te gaan. Met de last minute deals geniet je van mooie kortingen. Die kunnen oplopen tot honderden euro’s per verblijf.

Bekijk hier alle last minutes >

Hier geldt wel de regel OP = OP. Er is een beperkt aanbod aan accommodaties beschikbaar. De kans bestaat dus dat er geen last minutes zijn voor jouw favoriete Roompot locatie. Maar misschien is dit het perfecte moment om een nieuw park te ontdekken?

Profiteer van het vroegboekvoordeel

Roompot heeft ook interessante vroegboekkortingen. Als je enkele maanden op voorhand je vakantie vastlegt, krijg je een korting tot wel 20%. Sneller boeken loont. Wacht dus niet te lang om je volgende verblijf in te plannen.

Goed om te weten: de Roompot vroegboekkorting is inclusief een omboekgarantie. Je hebt dus de mogelijkheid om je reservatie te wijzigen indien je te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Roompot.

Ga in het laagseizoen

Goedkoop naar Roompot gaan wil niet zeggen dat je een kortingscode moet gebruiken. Er zijn nog andere manieren om te besparen. Door in het laagseizoen te gaan, bijvoorbeeld.

Tijdens de zomervakantie, paasvakantie en andere momenten in het hoogseizoen is er veel vraag naar vakantieverblijven. Hierdoor kan Roompot een hogere prijs aanrekenen. Wanneer je in het laagseizoen een verblijf boekt, betaal je veel minder.

Houd de socials in het oog

Af en toe lanceert Roompot speciale kortingsacties. Dat zijn promoties voor bepaalde periodes of locaties, zoals paasvakantie aanbiedingen.

Hoe je deze kortingen vindt?

Simpel: door de sociale media in het oog te houden. Volg deze kanalen om op de hoogte te blijven:

Kies een budgetvriendelijke accommodatie

Er zijn prijsverschillen tussen Roompot parken. Maar dat geldt ook voor de accommodaties binnen een park.

De meest luxueuze vakantiehuizen kosten flink wat geld. Gelukkig vind je ook een paar budgetvriendelijke bungalows, chalets en hotelkamers op de website.

Tip: gebruik de prijsfilter om makkelijk een budgetlimiet in te stellen. Zo vind je ook accommodaties die met een korting beschikbaar zijn.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Roompot, heb ik er bijna elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Roompot wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Roompot

Volg Roompot

Categorieën

Nieuwsbrief