sandravd

Over mij

Hallo, ik ben Sandra, een avontuurlijke vrouw van 32 jaar oud die dol is op reizen, ontspanning en plezier. Mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn Center Parcs en Sunparks, waar ik niks liever doe dan zwemmen en deelneem aan de verschillende activiteiten.

Als fervent lezer geniet ik enorm van fantasyboeken. Ik kan mezelf helemaal verliezen in de betoverende werelden die auteurs creëren en mijn verbeelding de vrije loop laten. Enkele van mijn favorieten zijn The Name Of The Wind, Assassin’s Apprentice en The Lies Of Locke Lamora.

Naast mijn liefde voor boeken ben ik ook dol op de Italiaanse keuken. Voor een lekkere pasta of pizza mag je me altijd wakker maken. 

Een van mijn favoriete hobbys wakeboarden. Het geeft me een gevoel van vrijheid en energie.

Ik ben iemand die echt van het leven geniet (of dit probeert ten minste) en altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen en avonturen. Of ik nu op vakantie ga naar Center Parcs en Sunparks, me verdiep in een spannend fantasyboek, ik grijp elke kans om plezier te maken en mijn passies te volgen.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar een vakantiepark, heb ik elk jaar een vakantie doorgebracht in Center Parcs, Sunparks of Landal Greenparks. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor deze parken.

Recente berichten

Categorieën

Nieuwsbrief