parkinfo centerparcs logo
centerparcs eden cottage

Welke Center Parcs heeft Eden cottages?

Zoals je weet, zijn er verschillende accommodaties beschikbaar in Center Parcs. Naast de traditionele cottages (in een VIP, Premium of Comfort uitvoering) zijn er bijvoorbeeld hotelkamers en woonboten. Enkele jaren geleden werden de Eden cottages geïntroduceerd.

Eden cottage Premium of VIP

Eden cottages zijn net iets ruimer dan de gewone bungalows. Het grootste verschil is het brede schuifraam. Dit laat veel natuurlijk licht binnen, wat voor een ruimtelijk gevoel zorgt. In de zomer loop je makkelijk van binnen naar buiten.

Center Parcs heeft Eden cottages in twee types: Premium of VIP. Beide soorten kregen een luxueuze inrichting met twee flatscreen televisies, een open haard en een badkamer met bubbelbad. In de VIP Eden cottage vind je ook nog een grote regendouche en een privésauna (Finse sauna of infrarood).

Kortom: voor wie een zorgeloze vakantie wil met een beetje meer luxe is zo’n Eden cottage zeker het overwegen waard.

Ook aan de buitenkant van deze cottages zijn de grote glaspartijen duidelijk zichtbaar

Center Parcs met Eden cottages

De Eden cottages vind je in volgende Center Parcs vakantieparken:

Ben je een verblijf aan het boeken en zie je de Eden cottages niet in de lijst staan? Dan zijn deze waarschijnlijk al uitverkocht. Selecteer een van de andere beschikbare accommodaties of verander je zoek criteria.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief