parkinfo centerparcs logo
centerparcs sodexo pluxee korting

Is er een Sodexo/Pluxee korting in Center Parcs?

Ik heb de voorbije maanden een aantal e-mails ontvangen van bezoekers die vragen hebben over een Sodexo korting bij Center Parcs. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie.

Geen directe korting via Sodexo/Pluxee

Slecht nieuws, want momenteel is er geen directe korting via Pluxee (het vroegere Sodexo). Je kan dus niet besparen door te boeken via dit bedrijf.

Gelukkig zijn er wel andere manieren om goedkoop naar Center Parcs te gaan, zoals:

Betalen met maaltijdcheques

Sodexo/Pluxee staat vooral bekend voor haar maaltijdcheques. Die kan je gebruiken in talloze restaurants, cafés, bakkerijen en meer. Ook in de brasserie van Center Parcs De Vossemeren en Erperheide kan je met maaltijdcheques betalen. Vergeet dus niet om je betaalkaart mee te nemen.

Betalen met ecocheques

Wist je al dat Sodexo ook ecocheques aanbiedt onder de naam Pluxee Eco? Hiermee kan je honderden ecologische producten en diensten kopen. Het is zelfs mogelijk om een verblijf in Center Parcs te boeken.

Center Parcs kreeg namelijk het Green Key certificaat. Dankzij dit duurzaamheidslabel worden de Belgische parken aanzien als een groene vakantiebestemming en komen ze in aanmerking voor een betaling met ecocheques.

Meer weten? Ontdek hoe je Center Parcs betaalt met ecocheques.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief