parkinfo centerparcs logo
centerparcs gametown

Center Parcs Gametown: videogames, flipperkasten en meer

In de Market Dome zijn er een paar vaste waarden, zoals de supermarkt en het Grand Café. Ook de Gametown (vroeger bekend als House of Games) vind je in zowat elke Center Parcs terug.

Arcadehal boordevol games

Gametown is de naam van de arcadehal in Center Parcs. In deze speelhal kan je allerlei games spelen. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden. Let wel op: het aanbod kan verschillen van park tot park.

  • Racesimulators
  • Flipperkasten
  • Shooters
  • Airhockey
  • Coin pushers

Voor de videokasten gebruik je speciale munten die je bij de betaalautomaat of aan de kassa kan kopen. Sommige spelletjes leveren papieren tickets op, die je kan inwisselen voor leuke cadeaus. Er zijn verschillende prijzen. Voor de ene moet je al wat langer sparen dan de andere.

De meeste Gametown locaties zijn geopend van 10u tot 22u. Neem een kijkje in de Center Parcs app voor de actuele openingstijden.

centerparcs house of games
centerparcs games

Beschikbaar in elk park

Goed nieuws, want de Gametown is beschikbaar in elke Center Parcs. Welk park je ook kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om je familie of vrienden uit te dagen voor een paar games.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief