parkinfo centerparcs logo
centerparcs comfort of premium cottage

De verschillen tussen Comfort en Premium cottages in Center Parcs

Als je de Comfort en Premium cottage in Center Parcs met elkaar vergelijkt, zie je meteen dat ze een andere inrichting hebben. Niet alleen de kleuren maar ook de materialen verschillen. Ook op het vlak van uitrusting en services is er een onderscheid tussen beide luxeniveaus. Ik zet ze voor jou op een rijtje.

Center Parcs Comfort vs Premium

Hieronder vind je een vergelijking van de Comfort en Premium cottages. Deze tabellen lijsten enkel de verschillen op. Dat maakt het makkelijker om in één oogopslag te zien wat er al dan niet is inbegrepen:

Uitrusting

De uitrusting van beide cottage types zijn erg compleet. Bij een Premium cottage krijg je bovenop de standaarduitrusting een Dolce Gusto espressomachine, een radio-cd-speler, een haardroger en een tweede televisie. Omdat veel lezers ernaar vroegen: ook in de Comfort cottage heb je een vaatwasser en kindermeubiliar.

ComfortPremium
VaatwasserJaJa
NESCAFÉ Dolce GustoNeeJa
Radio-cd-spelerNeeJa
TelevisiesWoonkamerWoonkamer + 1 slaapkamer
HaardrogerNeeJa
KindermeubilairJaJa

Services

Zoals je ziet, is een Premium cottage iets completer. Een keuken- en badlinnenpakket zijn steeds inbegrepen. Daarnaast worden alle bedden opgemaakt, zodat je bij aankomst hier geen tijd meer moet insteken. Handig!

ComfortPremium
BedlinnenpakketNeeJa
Opgemaakte beddenNeeJa
KeukenpakketNeeJa

Goed om te weten: zowel bij een Comfort als Premium cottage kan je allerlei extra services bijboeken, zoals snellere Wi-Fi, een babydekbedpakket, voorkeursligging en broodjes aan de deur.

Wil je de volledige uitrusting, foto’s en grondplannen bekijken? Neem dan een kijkje op de officiële website van Center Parcs:

premium cottage in centerparcs meerdal
Een Premium cottage in Center Parcs Het Meerdal

Comfort of Premium: wat is de beste keuze?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het type reiziger dat je bent.

Als je zo goedkoop mogelijk naar Center Parcs wil, is een Comfort cottage een voor de hand liggende keuze. Deze accommodaties zijn minder duur dan een Premium of VIP bungalow, terwijl je toch alles bij de hand hebt voor een zorgeloze vakantie.

Voor wie iets meer luxe wil tegen een redelijke meerprijs, is de Premium cottage een goede keuze. Vooral de keuken- en bedlinnenpakketten, opgemaakte bedden en Dolce Gusto machine zijn voor mij een meerwaarde. Maar voor jou is dat misschien anders.

Heb jij een voorkeur? Vertel ons waarom jij een Comfort of Premium cottage verkiest.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief