parkinfo centerparcs logo
wanneer is center parcs zwembad open

Wanneer is het Center Parcs zwembad open?

De Aqua Mundo – het Center Parcs zwembad – is erg populair bij liefhebbers van subtropische zwembaden. Zowel bij gasten die in het park verblijven als gezinnen die graag een dagje gaan zwemmen. Maar wanneer is het Center Parcs zwembad eigenlijk open?

Openingsuren Aqua Mundo

In de meeste Center Parcs parken gaat het zwembad open vanaf 10:00u of 11:00u. Dit verschilt van park tot park. Dat geldt ook voor het einduur. Het sluitingsuur is doorgaans 20:00u of 21:00u.

Je vraagt jezelf misschien af waarom er verschillen zijn tussen de Center Parcs locaties. Wel, dit komt door de beschikbaarheid van het personeel. Elk park werft zelf personeel aan en stelt een arbeidsschema op. Hierdoor is het mogelijk dat het ene park de Aqua Mund opent van 10:00u tot 20:00 en het andere een uurtje later sluit.

Wel je weten wanneer het zwembad in jouw favoriete Center Parcs open is? Neem een kijkje in de Center Parcs app. Daar vind je altijd de meest actuele openingstijden.

Leer meer over de Center Parcs App >

Openingstijden attracties

Houd ook rekening met de openingstijden van individuele attracties. Het is mogelijk dat een glijbaan pas iets later open gaat en/of vroeger sluit. Op zondag is bijvoorbeeld de Aqua Loop in De Kempervennen reeds om 19:00u gesloten.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief