parkinfo centerparcs logo
centerparcs actiecode invullen

Waar moet je een Center Parcs promocode invullen?

Ik heb al een paar reacties van lezers ontvangen die zich afvragen waar ze hun Center Parcs promocode moeten invullen. Daarom heb ik hieronder een stappenplan gemaakt:

  • Ga naar centerparcs.be.
  • Kies een park, vul je reisdata en het aantal personen in. Maak een keuze uit de accommodaties en selecteer de gewenste cottage via de roze knop.
  • Nu moet je inloggen of een account aanmaken. Doorloop de eerste twee stappen van de checkout (genaamd ‘Extras’ en ‘Gegevens’).
  • In de laatste stap van de checkout, bij het tabblad ‘Betaling‘, vind je een dropdown genaamd ‘Ik heb een actiecode‘. Klik erop om het invulveld te tonen.
  • Vul de actiecode in en klik op de groene knop ‘Toepassen‘. Als de actiecode geldig is, wordt de korting meteen verrekend.
waar centerparcs actiecode invullen

Wat als je Center Parcs actiecode niet werkt?

Probeer een van volgende oplossingen:

  • Let erop dat je de code in het juiste veld invult. Er is een apart veld voor cadeaubonnen en vouchers. Hier zal je promocode niet werken.
  • Controleer of je de code correct hebt ingevuld. Heel wat mensen maken fouten tijdens het overtypen van de letters en cijfers.
  • Sommige actiecodes zijn tijdelijk. Als de einddatum verstreken is, kan je ze niet meer gebruiken.

Ben je zeker dat je Center Parcs promocode geldig is, en dat je ze correct hebt ingevuld? Neem dan telefonisch contact op met de helpdesk via het nummer 070 224 900.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief