parkinfo sunparks logo
beste sunparks deals

Alle Sunparks deals op een rijtje

Ga extra voordelig op vakantie met deze Sunparks deals. Ik heb de beste promoties bij elkaar gezet en ze gerangschikt van hoog naar laag. Vergeet niet dat je sommige deals mag combineren. Zo bespaar je nog meer.

De beste Sunparks deals (van hoog naar laag)

25% Jonge gezinnen korting

Boek je een vakantie in Sunparks met minstens één kind jonger dan 13 jaar, dan krijg je 25% korting. Deze deal is trouwens combineerbaar met de vroegboekkorting. Zo kan je nog meer besparen wanneer je minstens 6 maanden op voorhand reserveert!

Goed om te weten: bij aankomst moet je de identiteitskaart of het paspoort van je jongste kind tonen als bewijs van de korting.

25% 55-plus korting

Gasten van 55 jaar en ouder genieten van een mooie 55+ korting. Let wel op: deze Sunparks deal is enkel geldig buiten de schoolvakanties. Je kan ze wel combineren met de vroegboekkorting om nog goedkoper op reis te gaan.

20% Vroegboekkorting

Tijdig reserveren loont. Want indien je minstens 6 maanden voor aankomst een boeking doet, krijg je 20% vroegboekkorting op het totaalbedrag.

Deze korting daalt naar 15% bij 4 maanden voor aankomst en 10% bij 2 maanden voor aankomst. Hoe vroeger je jouw verblijf bij Sunparks boekt, hoe groter je korting wordt.

  Last minute deals

  Tenslotte zijn er nog de last minute deals van Sunparks. Late beslissers kunnen profiteren van speciale acties op vakantiehuizen. Het kortingsbedrag hangt af van de beschikbaarheid, maar kan oplopen tot wel 35%!

  Soms loont het dus om wat langer te wachten. Maar pas op, want het aanbod is beperkt.

  sandravd

  Hallo, ik ben Sandra

  Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

  Meer over Sunparks

  Categorieën

  Nieuwsbrief