parkinfo sunparks logo
sunparks en plopsaland combineren

Combineer Sunparks en Plopsaland

Sla twee vliegen in één klap door je vakantie in Sunparks te combineren met een bezoek aan Plopsaland. Dat is de perfecte daguitstap voor gezinnen met kinderen.

Plopsaland De Panne + Sunparks Oostduinkerke

Ga je graag naar de Belgische kust? Dan mag een bezoek aan Plopsaland De Panne niet ontbreken.

Je vindt er een heleboel familieattracties, zoals Het Bos van Plop, De Ploptuin, De Draak, DinoSplash, SuperSplash, Anubis The Ride en De Kermis van Samson en Gert. In totaal zijn er maar liefst 53 attracties, waaronder 7 achtbanen en 6 waterattracties.

Er zijn ook regelmatig shows met Bumba, Plop en andere Studio 100 figuurtjes.

Voor waterplezier ga je naar Plopsaqua. In dit zwemparadijs zijn er verschillende zwembaden en glijbanen voor groot en klein.

Sunparks Oostduinkerke ligt op slechts 15 km van Plopsaland. Je kan dus makkelijk met de auto of de fiets een bezoekje brengen aan dit attractiepark. Vergeet niet om op voorhand je tickets te reserveren.

Praktische info

attractie in plopsaland de panne

Plopsa Indoor Hasselt + Sunparks Kempense Meren

Plopsa Indoor is een 13.800 m² attractiepark in Hasselt. Het is grotendeels overdekt, waardoor je het hele jaar door een bezoek kan brengen – weer of geen weer.

Het park heeft 24 attracties, waaronder de K3 Zweefmolen, de Vliegende Fietsen, de Bumbaspeeltuin en De Woeste Zee. Uiteraard zijn er ook verschillende eetgelegenheden.

Tijdens een vakantie in Sunparks Kempense Meren kan je probleemloos een uitstapje maken naar Plopsa Indoor. Het ligt op zo’n 50 km van het park. Dat komt neer op een ritje van ongeveer 50 minuten met de auto. Ik raad wel aan om op voorhand tickets te kopen, want op sommige momenten (zoals schoolvakanties) kan het druk zijn aan de kassa.

Praktische info

attractie in plopsa indoor hasselt
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief