parkinfo sunparks logo
dagje zwemmen in sunparks

Met een baby naar Sunparks

Sunparks is het ideale vakantiepark voor gezinnen. Ja, zelfs voor jonge gezinnen met een baby. De parken zijn namelijk uitgerust om jouw en je kleine spruit een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Kindermeubilair in het vakantiehuisje

In elk vakantiehuis van Sunparks is standaard 1 kinderstoel en 1 kinderbedje aanwezig. Die zijn gratis inbegrepen. Handig, want dan moet je deze niet van thuis meenemen.

Je kan eventueel nog extra kindermeubilair vragen tijdens het boeken. Hiervoor betaal je wel een meerkost. De prijs hiervan wordt in de checkout getoond.

Let wel op: bedlinnen voor het babybedje is niet inbegrepen. Ook dit kan je toevoegen als extra wanneer je een verblijf boekt. Natuurlijk mag je dit ook van thuis meenemen, samen met andere zaken zoals een verschoningskussen, buggy, speelmat…

Het babybad

Voor de allerkleinsten is er in de Aquafun een veilig plonsbad met warm water waarin ze heerlijk kunnen spetteren en spelen. Met de fonteintjes is dit een echt zwemparadijs voor babys. Persoonlijk neem ik altijd een paar waterspeeltjes mee om in het babybad te gebruiken.

In het zwembad zijn er speciale kleedkamers voor gezinnen te vinden. Die zijn groter en hebben een verschoningskussen.

sunparks aquafun zwemmen met baby

Jonge gezinnen korting

Goed nieuws, want als je met je baby naar Sunparks gaat krijg je maar liefst 25% korting op je verblijf. Bovendien is deze actie geldig in combinatie met de vroegboekkorting, waardoor je tot wel 45% kan besparen!

Voor meer informatie over dit aanbod, klik hier.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

2 reacties

    1. Je moet tijdens het boeken het aantal reizigers invullen. Er is een apart veld voor baby’s (0-2 jaar bij aankomst). Dit is geen ‘volledige’ persoon. Hiermee wil ik zeggen dat Sunparks een baby niet meerekent voor de kamerverdeling, omdat het babybedje in eender welke kamer kan geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief