parkinfo sunparks logo
sunparks boeken stappenplan

Sunparks boeken: zo doe je dat

Wil je een verblijf in Sunparks boeken maar weet je niet goed hoe dit in zijn werk gaat? Maak je geen zorgen. Op deze pagina vind je stap-voor-stap instructies om je vakantie bij Sunparks te boeken via de website. En als je hierna toch nog vragen hebt, kan je contact opnemen via de contactpagina.

Stap 1: verblijf zoeken

Ga naar sunparks.com. Bovenaan de pagina vind je een zoekformulier. Vul hier de gewenste aankomstdatum in, de verblijfsduur en het aantal personen waarmee je op vakantie gaat. Je kan eventueel een park selecteren (Kempense Meren of Oostduinkerke aan zee), maar dit is niet verplicht.

Klik op de oranje knop om verblijven te zoeken.

sunparks huisje vinden

Op de volgende pagina zie je een overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen, samen met hun prijs. Met behulp van de filters bovenaan kan je deze resultaten sorteren o.b.v. populariteit of prijs (oplopend/aflopend).

Wanneer er een groot aantal resultaten zijn, worden ze verdeeld over meerdere pagina’s. Gebruik de pijltjes onderaan om door de pagina’s te bladeren.

Heb je een geschikt verblijf gevonden in het lijstje? Klik op de oranje ‘Boek nu‘ knop om naar de checkout te gaan.

sunparks boeken stap 2

Stap 2: reisgezelschap

In deze stap stel je je reisgezelschap samen. Vul aan hoeveel personen er meegaan:

 • Aantal volwassenen (> 13 jaar)
 • Aantal kinderen (3-12 jaar)
 • Aantal babys (< 2 jaar)

Belangrijk om te weten: de leeftijden gelden op de dag van aankomst. Heb je bijvoorbeeld enkele maanden op voorhand een vakantie geboekt met een baby van 2 jaar, en is die voor je verblijf al 3 jaar geworden, dan moet je bij de boeking ‘kind’ aanduiden in plaats van ‘baby’.

sunparks aantal reizigers voor boeking

Stap 3: datum & accommodatie

In het volgende scherm moet je de datum van het verblijf en het vakantiehuis voor je Sunparks boeking bevestigen. Kijk dit goed na, zodat je geen fouten maakt.

sunparks keuze vakantiehuis tijdens reservatie

Stap 4: verblijfsopties

In stap 3 van de checkout heb je de mogelijkheid om een voorkeursligging door te geven. Duid aan of je dicht bij de Market Dome of eerder aan de parkrand wil verblijven. Als alternatief kan je de nummer van je vakantiehuis kiezen. Gebruik hiervoor de plattegrond. Indien een nummer niet in het lijstje staat, is het huisje reeds gereserveerd. Je moet dan een andere cottage zoeken.

sunparks boeken voorkeursligging

Op deze pagina zie je tevens een overzicht van alle activiteiten, restaurants en services (handdoekenpakket, babypakket…). Maak een keuze en voeg die toe aan je reservatie.

sunparks boeken services

Stap 5: persoonlijke gegevens

Nu is het tijd om je persoonlijke gegevens in te vullen. Volgende informatie is nodig om je boeking bij Sunparks Kempense Meren of Oostduinkerke te bevestigen:

 • Voor- en achternaam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
persoonlijke gegevens voor reservatie

Stap 6: betaling

De laatste stap van de Sunparks boeking is de betaling.

Om zonder zorgen op vakantie te gaan, biedt Sunparks enkele verzekeringen aan (optioneel). In deze stap kan je ook een kortingscode, digitale voucher of digitale cadeaubon invullen. Deze korting wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken. Indien het bedrag van je cadeaubon groter is dan het totale bedrag van je reservatie, dan kan je het resterende tegoed later gebruiken voor een andere Sunparks boeking.

sunparks verzekering en actiecode

Kies daarna een betaalmethode. Sunparks accepteert betalingen via:

 • Visa
 • MasterCard
 • Bancontact
 • American Express
 • PayPal
 • Overschrijving (op rekening BE68 0017 8741 2734 met vermelding van het boekingsnummer)

Kredietkaarten geven je de mogelijkheid om het bedrag in twee keer te betalen.

Duid aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik op de oranje knop ‘Boeken‘ om je Sunparks reservatie te bevestigen.

sunparks betaalmethoden tijdens boeking

Klaar!

Ziezo, nu is je verblijf in Sunparks geboekt. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging op het e-mailadres dat je in stap 5 hebt ingevuld. Nu moet je enkel nog aftellen tot je vakantie en je koffers pakken. Veel plezier!

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief