parkinfo sunparks logo
sunparks cadeaubon voucher

Met een Sunparks cadeaubon doe je iedereen plezier

Een Sunparks cadeaubon is het ideale geschenk voor vrienden, familieleden of collega’s. Hiermee kunnen ze gratis (of met een flinke korting) een vakantie boeken.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze vouchers: de bestelprocedure, de geldigheidsduur, hoe je ze gebruikt en meer. Voor alle andere vragen kan je bij de helpdesk van Sunparks terecht.

Een Sunparks cadeaubon bestellen

Een Sunparks cadeaubon bestellen doe je snel en eenvoudig via de website. Zo werkt het:

 1. Ga naar sunparks.com/gifts
 2. Selecteer een cadeaubon met een standaardbedrag van €100 of €150, of kies zelf een bedrag
 3. Vul je persoonlijke gegevens in (naam, adres, telefoon…)
 4. (Optioneel): vul de gegevens van de ontvanger in
 5. Betaal de cadeaubon online met een kredietkaart

In de eerste stap heb je onderaan de mogelijkheid om de naam en het e-mailadres van de ontvanger in te vullen, samen met een persoonlijk bericht. Hiermee ontvangt die persoon op de gekozen datum de Sunparks cadeaubon automatisch in zijn/haar inbox. Je bent niet verplicht om dit in te vullen. Je kan de digitale voucher ook naar je eigen e-mailadres laten versturen, afdrukken en samen met een ander geschenk afgeven aan de gelukkige.

Praktische informatie

 • De cadeaubon is 3 jaar geldig. Eén maand voor het verstrijken van de geldigheidsdatum ontvang je een e-mail ter herinnering.
 • Deze bon is niet bruikbaar als betaalmiddel in het park.
 • Je kan de Sunparks cadeaubon binnen de 7 werkdagen na aankoop annuleren (voor welke reden dan ook) door een bericht te sturen naar customercontactcenter.benl@sunparks.com.
 • Heb je een cadeaubon gebruikt voor een boeking en heb je nog een restwaarde? Dan kan je de rest van het bedrag gebruiken voor een volgende boeking.
 • De code is niet persoonsgebonden. Wees er dus voorzichtig mee.
 • Een Sunparks cadeaubon is ook bruikbaar in Center Parcs.
 • Vouchers zijn combineerbaar met andere aanbiedingen (bv. last-minutes).
 • Per reservatie kan je max. 16 cadeaubonnen combineren.

Je Sunparks cadeaubon gebruiken

Heb je van iemand een cadeaubon van Sunparks gekregen? Proficiat! Volg onderstaande stappen om het bedrag op de digitale voucher te gebruiken voor je volgende vakantie:

 1. Ga naar sunparks.com en selecteer je verblijf
 2. Kies eventuele verblijfsopties en vul je persoonlijke gegevens in
 3. In de laatste stap van de checkout (stap 5: betaling) vind je de titel ‘Kortingen en cadeaubonnen‘ waar je de code van je voucher kan invullen. Het bedrag wordt automatisch in mindering gebracht.
Zo ziet het veldje in de checkout eruit waar je de code van je digitale voucher invult.

Wat als mijn code niet werkt?

Zie je een melding dat de bon niet geaccepteerd wordt? Controleer dan eerst de code. Misschien heb je bepaalde letters of cijfers verkeerd ingetypt. Vooral de i, 1, nul en o zorgen soms voor verwarring.

Werkt het nog steeds niet en ben je zeker dat je Sunparks voucher geldig is? Neem dan contact op met het Customer Contact Center op het nummer 0900 – 20 22 023 voor Nederland en op het nummer 070 223 723 voor België.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief