parkinfo sunparks logo
sunparks exclusive services

Spotlight op de Sunparks Exclusive vakantiehuisjes

Wanneer je een verblijf in Sunparks boekt, heb je de keuze tussen twee typen vakantiehuizen: Select en Exclusive. Select is het standaard luxeniveau. Exclusive is wat luxueuzer. Vandaag nemen we een kijkje naar wat deze Exclusive huisjes te bieden hebben.

Wat je mag verwachten

Tijdens een vakantie wil je natuurlijk zorgeloos genieten. Daarom kiezen zoveel mensen voor het hogere comfort van een Exclusive cottage in Sunparks. Die zijn verfijnder afgewerkt. Verder is de uitrusting uitgebreider. Deze vakantiehuizen beschikken over een vaatwasser, zodat je geen vakantietijd verspilt aan de vaat. Daarnaast vind je een tweede televisie in de slaapkamer. En dan moet het beste nog komen. In Exclusive huisjes staat een infraroodsauna. De infrarode warmtestraling zal je lichaam helemaal ontspannen na een dagje fietsen of zwemmen in de Aquafun. Heerlijk, toch?

Belangrijkste verschillen met Select vakantiehuizen:

  • 2e televisie in de slaapkamer
  • Vaatwasser
  • Infraroodsauna
sunparks exclusive vakantiehuis woonruimte
infraroodsauna in sunparks exclusive cottage
Exclusive-gasten kunnen gebruik maken van hun persoonlijke infraroodsauna

2 tot 6 personen

Exclusive vakantiehuizen zijn beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen.

Ga je met een grotere groep op vakantie en wil je toch verblijven in dit soort accommodatie? Maak dan gebruik van de voorkeursligging. In stap 3 van de boeking kan je de nummers van de gewenste vakantiehuisjes selecteren (meer info). Op deze manier kan je twee, drie of meer Exclusive cottages naast elkaar reserveren.

Sunparks Exclusive services

Je weet ondertussen dat deze vakantiehuizen meer comfort bieden door de extra uitrusting. Maar wist je al dat er ook Exclusive services zijn? Sunparks zorgt voor opgemaakte bedden bij aankomst. Elke persoon krijgt ook een handdoekenpakket. Je hoeft die dus niet mee te nemen van thuis.

Sunparks parken met Exclusive vakantiehuizen

Hoera, de Exclusive cottages vind je zowel in Sunparks Oostduinkerke aan zee als in de Kempense Meren. In alle parken kan je dit luxeniveau dus boeken.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief