parkinfo centerparcs logo
hoeveel centerparcs in belgie

Hoeveel Center Parcs zijn er in België?

Center Parcs heeft 5 parken in België. De meeste locaties bevinden zich in de provincie Limburg, maar er is ook een park in de provincie Luxemburg en aan de kust.

Overzicht Belgische parken

Hieronder vind je een lijstje met alle Belgische bungalowparken van Center Parcs:

  1. De Vossemeren. Dit vakantiepark in Lommel is de grootste Center Parcs in België, en het enige park met een score van 5 birdies. Het werd recent vernieuwd. Gasten genieten dus van nog meer comfort.
  2. Erperheide. Niet ver van De Vossemeren, in de gemeente Peer, ligt Center Parcs Erperheide. Ook dit park werd grondig gerenoveerd.
  3. Park De Haan. Dit was vroeger een Sunparks, maar werd in 2020 omgetoverd in een Center Parcs. Het is een relatief klein park, met als grote troef de goede ligging niet ver van het strand.
  4. Les Ardennes. Ook Center Parcs Les Ardennes in Vielsalm was vroeger een Sunparks. Na de overname werden alle cottages in een nieuw kleedje gestopt.
  5. Terhills Resort. Het nieuwste park van Center Parcs in België is het Terhills Resort. Dit is een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan. Het ligt in Dilsen-Stokkem, pal naast het Nationaal Park Hoge Kempen.

Komen er nog nieuwe Center Parcs parken in België?

Nee, op dit moment zijn er geen plannen om extra locaties in België te openen. Momenteel is men bezig met de bouw van een nieuw park in Duitsland en Denemarken. Maar dit wil niet zeggen dat het hiermee ophoudt. Misschien komt er binnen enkele jaren nog een nieuwe Center Parcs in ons landje. In dat geval houd ik je natuurlijk op de hoogte.

Wat vind jij het leukste park?

Heb jij een favoriet? Plaats een reactie en vertel ons wat volgens jou het leukste Belgische park is.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief