parkinfo centerparcs logo
centerparcs disneyland parijs tickets

Center Parcs met Disney in Villages Nature

Ben jij fan van Center Parcs én Disney? Boek dan een vakantie in Villages Nature Paris. Dit vakantiepark is namelijk vlakbij Disneyland Parijs gelegen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Over Villages Nature

Villages Nature is een vakantiepark van Center Parcs en Disney waar alles draait om duurzaam toerisme. Op het terrein van meer dan 300 hectare vind je verschillende cottages en andere gebouwen die verwarmd worden met hernieuwbare energiebronnen. Er is enorm veel groen in het park. Vooral de tuinen aan de promenade zijn indrukwekkend. Die werden ingericht volgens verschillende thema’s.

Nog een blikvanger is de Aqualagon (de naam van de Aqua Mundo in dit park). Dit is een van de grootste tropische zwembaden van Europa. Het indoor gedeelte is maar liefst 9.000 m² groot, het buitengedeelte 2.500 m². Je vindt er volgende waterattracties:

  • 7 glijbanen
  • Golfslagbad
  • Jacuzzi’s
  • Wildwaterbaan
  • Natuurzwembad
  • Water playhouse
  • Kinderbad
aqualagon zwembad in villages nature center parcs vlakbij disneyland parijs

De Aqualagon is een vrijstaand gebouw. Er is dus geen Market Dome zoals in traditionele Center Parcs parken. Winkels en restaurants vind je aan de promenade aan het meer. Villages Nature heeft onder andere een supermarkt, bakkerij, crêperie, hamburgerrestaurant en een restaurant waar wijnen centraal staan.

Gezinnen met kinderen moeten zeker en vast naar de kinderboerderij gaan. Die is veel groter dan andere Center Parcs parken. In de boerderij is tevens een indoor speeltuin de brasserie ‘Les Délices de la Ferme’.

villages nature tuinen

Accommodaties

Villages Nature heeft ruime cottages met een sfeervolle inrichting. Ze zijn voorzien van alle comfort. Je vindt cottages in drie luxeniveaus (Comfort, Premium of VIP) voor 4 tot 12 personen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om in een appartement te verblijven. Deze appartementen zijn allemaal aan de promenade gelegen, vlak bij de thematische tuinen. Net als de cottages zijn er drie luxeniveaus. Ze bieden plaats aan twee tot vier personen.

cottage of appartement in villages nature parijs

Center Parcs en Disneyland in één vakantie

Disneyland Parijs ligt niet ver van Center Parcs Villages Nature. Je bent er op 15 minuten met de auto en ongeveer 25 minuten met de shuttlebus. Je kan dus gerust een of meerdere dagen een uitstapje maken naar dit magische pretpark. Daar ontmoet je Mickey en zijn vriendjes, ga je in tientallen attracties en geniet je ’s avonds van een spetterende vuurwerkshow.

Reserveer je tickets via de website van Disney, of bestel ze meteen tijdens je boeking op centerparcs.be.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief