parkinfo centerparcs logo
hoe centerparcs huisje achterlaten

Hoe moet je je Center Parcs huisje achterlaten?

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Dat geldt ook voor je vakantie in Center Parcs. Heel wat gasten vragen zich of hoe ze hun cottage moeten achterlaten. Op deze pagina heb ik alle belangrijke informatie verzameld.

Wanneer uitchecken?

Een eerste belangrijk punt: op de dag van vertrek moet je voor 10:00u het huisje verlaten. Op zondag is dat 12:00u (maar dit kan variëren, controleer je boeking om te zien welk tijdstip van toepassing is). Zorg er dus voor dat je tijdig opstaat en alles ingepakt hebt.

PS: je kan nog wel de hele dag genieten van alle faciliteiten.

Zo moet je je Center Parcs cottage achterlaten

Hier zijn een paar richtlijnen voor je vertrek:

  • Laat je cottage deftig achter. Zorg dat alle meubels op hun plaats staan, veeg de tafel schoon, zorg dat het keukenmateriaal afgewassen is…
  • Waarschijnlijk ontbijt je nog in je cottage op de dag van vertrek. Was het kook- en eetgerei met de hand of stop het in de vaatwasser. De vaatwasser hoeft niet klaar te zijn wanneer je het huisje verlaat.
  • Bij aankomst zal je zien dat er enkele plastic zakken in je cottage liggen. Hierin moet je de lakens van de bedden stoppen wanneer je vertrekt. De gevulde zakken zet je daarna aan de inkom.
  • Doof alle lampen en sluit het schuifraam. Andere ramen mag je eventueel op een kiertje laten staan.

Tip: controleer goed of je niets vergeten bent. Van zodra je je sleutel afgegeven hebt, of de toegangscode van je digitale polsband vervallen is, geraak je niet meer in de cottage. Ga dus nog eens door alle kamers en kijk onder het bed, het salon…

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief