parkinfo centerparcs logo
centerparcs halfpension buffet

Het Center Parcs halfpension buffet

Elke Center Parcs cottage is voorzien van een volledig uitgeruste keuken. Maar je hoeft niet zelf te koken. Er is namelijk een halfpension formule beschikbaar, waarmee je twee keer per dag naar het all you can eat buffet in het Evergreenz restaurant mag gaan.

Halfpension in Center Parcs

Geniet van een zorgeloze vakantie in Center Parcs met het halfpension arrangement. ’s Ochtends en ’s avonds kan je gewoon aanschuiven aan het buffet. Je proeft er van een grote variatie aan verse gerechten.

Ontbijtbuffet

Begin de dag met een heerlijk ontbijt. Het buffet bestaat uit vers gebakken broodjes en croissants, beleg (kaas, salami, hesp…), confituren, ontbijtgranen, yoghurts en nog veel meer. Ook dranken zoals fruitsappen, koffie en thee zijn inbegrepen.

Avondbuffet

Tijdens het avondbuffet van het halfpension arrangement in Center Parcs is er aan keuze geen gebrek. Je geniet van lekkere salades en warme vlees- of visgerechten met frietjes. Als voorgerecht kan je eventueel nog een soepje pakken. Als afsluiter zijn er verschillende dessertjes om uit te kiezen.

Voor kinderen is er een aangepast kinderbuffet. Daar kunnen ze zelfs een eigen ijsje tappen!

Praktische info

Hieronder nog wat praktische info over het halfpension buffet in Center Parcs:

  • Op bepaalde momenten (bv. Pasen en de kerstvakantie) is er geen halfpension buffet verkrijgbaar. Tijdens deze periode zijn er speciale arrangementen voorzien.
  • Maaltijden zijn gratis voor kinderen tot 3 jaar.
  • Voor baby’s is er gratis babyvoeding. In het restaurant staat een microgolfoven om de babyvoeding op te warmen.

Reserveer tijdig

Het halfpension arrangement reserveer je wanneer je een boeking maakt. Ga hiervoor naar centerparcs.be, selecteer een verblijf en kies in de checkout onder ‘Restaurants‘ de optie ‘Halfpensionbuffet‘. De prijs is afhankelijk van het gekozen park en de verblijfsduur.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief