parkinfo centerparcs logo
centerparcs beekse bergen safaripark

Center Parcs bij Beekse Bergen

Sla twee vliegen in één klap en bezoek Safaripark Beekse Bergen tijdens je verblijf in Center Parcs De Kempervennen of De Vossemeren. Dat is het ideale daguitstapje voor jong en oud.

Ontdek Safaripark Beekse Bergen

Wist jij al dat de Beekse Bergen het grootste wildpark van de Benelux is? Er zijn meer dan 100 verschillende diersoorten te ontdekken, zoals leeuwen, gorilla’s, neushoorns, olifanten, nijlpaarden en giraffen.

Wat deze dierentuin zo speciaal maakt, zijn de diverse safari’s. Je kan net zoals in andere parken te voet langs de verschillende habitats wandelen en onderweg genieten van een hapje of drankje. Daarnaast is er de autosafari. Je rijdt met je eigen auto tussen antilopen, cheetah’s en andere dieren. Bepaal zelf het tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en bosgebieden. Liever niet zelf rijden? Probeer dan de bussafari. Tenslotte is er nog een bootsafari van ongeveer 30 minuten.

Voor kinderen zijn er allerlei attracties, waaronder speeltuinen, trampolines, minigolf, enz. Aan eetgelegenheden is er ook geen gebrek. Je kan dus gerust een hele dag doorbrengen in dit dierenpark.

Kijk voor meer info op beeksebergen.nl.

autosafari in de beekse bergen

Vakantieparken in de buurt

Er zijn twee Center Parcs vakantieparken die dicht bij de Beekse Bergen liggen:

Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen ligt op ongeveer 40 minuten rijden van de Beekse Bergen. Je kan dus rustig ontbijten in je cottage, naar het safaripark rijden, daar enkele uren rondwandelen en nadien nog even gaan zwemmen in de Aqua Mundo. Dat wordt een goedgevulde dag boordevol plezier!

Center Parcs De Vossemeren

Vanuit Center Parcs De Vossemeren ben je ongeveer drie kwartier onderweg om Safaripark Beekse Bergen te bereiken, afhankelijk van het verkeer op dat moment. Dat is perfect doenbaar voor een daguitstapje. Nog een tip: stop tijdens de heen- of terugreis eens bij D’n Flaestoren, een uitkijktoren waar je een prachtig uitzicht hebt over natuurgebied de Flaes en het Goorven.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief