parkinfo centerparcs logo
glijbanen in centerparcs

De glijbanen in De Vossemeren

Ben jij ook iemand die naar Center Parcs gaat omwille van de glijbanen in de Aqua Mundo? Dan is De Vossemeren in België zeker een aanrader. Dit vakantiepark heeft namelijk een paar unieke waterattracties.

Monkey Splash

De Monkey Splash is waarschijnlijk de leukste glijbaan in De Vossemeren. Je suist naar beneden met een snelheid van wel 30 km/u. Via een stukje transparante buis, zo’n 13 meter boven het golfslagbad, heb je een mooi uitzicht over de Aqua Mundo. Daarna kom je in een enorme tol terecht waarin je een paar keer ronddraait. Tenslotte plons je in het buitenbad. Ga terug naar binnen of neem meteen de wildwaterbaan.

  • Intensiteit: medium
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Kleine glijbaan

Deze kleine glijbaan is waarschijnlijk de meest rustige van alle glijbanen in De Vossemeren. Ze is ideaal voor kleinere kinderen. De snelheid is relatief laag en er zijn slechts enkele bochten.

  • Intensiteit: laag
  • Leeftijd: voor alle leeftijden

Grote glijbaan

Verder heeft Center Parcs De Vossemeren ook nog een grote glijbaan. Dit is eigenlijk een lange buis die in de Aqua Mundo start, even buiten passeert en nadien terug in een aparte waterbak (naast de kleine glijbaan) onder de koepel uitkomt. De buis heeft een vijftal bochten en een donker stukje. Voor zowel kinderen als volwassenen is dit een zeer leuke waterattractie.

  • Intensiteit: laag
  • Leeftijd: voor alle leeftijden

Gele familieglijbaan

Vlak aan het golfslagbad vind je de familieglijbaan. Op deze brede gele glijbaan kan je met meerdere personen naast elkaar plaats nemen – ideaal om tegen elkaar te racen.

  • Intensiteit: laag
  • Leeftijd: voor alle leeftijden

Op video

Met onderstaande video krijg je een goed beeld van elke glijbaan in De Vossemeren:

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief