parkinfo centerparcs logo
centerparcs in wallonie

Center Parcs in Wallonië

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Wallonië? Probeer Center Parcs. Ook in Wallonië heeft Center Parcs namelijk een vakantiepark met gezellige huisjes, een subtropisch zwembad en een ruim activiteitenaanbod.

Les Ardennes

Op dit moment is er slechts één locatie in Wallonië. In het dorpje Vielsalm, middenin de driehoek Trois-Points, Houffalize en Sankt Vith, ligt Center Parcs Les Ardennes.

Tot 2017 droeg het park de naam Sunparks Ardennen. Na een grondige renovatie werd het heropend onder de Center Parcs vlag.

Deze Waalse Center Parcs ligt in een prachtig landschap, tussen uitgestrekte naaldbossen. Het is de perfecte uitvalsbasis om mooie wandelingen te maken. Voor mountainbike liefhebbers is dit ook de perfecte reisbestemming.

Je verblijft er in Comfort, Premium of VIP cottages van 4 tot 18 personen. Kook in je eigen vakantiehuisje, of ga naar de Market Dome om iets te eten in een van de restaurantjes. Aan activiteiten is er trouwens geen gebrek. Tennis, minigolf, squash, fun bikes… het aanbod is bijzonder groot. En natuurlijk zijn er allerlei kinderactiviteiten, zoals de BALUBA speeltuin en Orry & Friends shows.

Uiteraard is de Aqua Mundo van deze Center Parcs in Wallonië een hotspot. Dit zwembad bestaat uit een golfslagbad, kinder-doe-bad en diverse glijbanen. Ontspan in het bubbelbad of ga naar de spa.

Meer weten? Ontdek Les Ardennes op centerparcs.be >

aqua mundo zwembad van centerparcs les ardennes
sunparks ardennen in vielsalm

Nieuwe Center Parcs in Wallonië?

Helaas heeft Center Parcs momenteel geen plannen om een tweede park in Wallonië te openen. Althans, ze hebben hierover nog niets gecommuniceerd. Moest dat wel het geval zijn, dan vul ik deze pagina zo snel mogelijk aan.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief