parkinfo centerparcs logo
mooiste centerparcs huisjes

Welke Center Parcs heeft de mooiste huisjes?

Er zijn verschillende manieren om een Center Parcs locatie voor je volgende vakantie te vinden, zoals het park met de grootste Aqua Mundo of de meeste activiteiten. Of misschien zoek jij de Center Parcs met de mooiste huisjes? In dat geval moet je zeker een kijkje nemen naar mijn top 3.

Tip: ga voor een VIP cottage

VIP cottages zijn te vinden in elke Center Parcs. Dit zijn doorgaans de mooiste huisjes van alle luxeniveaus (in vergelijking met de Comfort en Premium cottages). Ze hebben de meest stijlvolle inrichting en de beste voorzieningen, waaronder een sauna en broodjesservice.

Mijn top 3 mooiste Center Parcs huisjes

Mijn persoonlijke top 3 mooiste cottages ziet er als volgt uit:

#3 – VIP Lakeside cottage in Terhills Resort

Terhills Resort is een kleinschalig premium resort met ‘slechts’ 250 luxe cottages. Vooral de VIP Lakeside cottages staan bekend voor hun chique aankleding. De inrichting heeft een smaakvol kleurenpalet met warme materialen. Via het grote schuifraam heb je een prachtig uitzicht over het meer. Er is zelfs een privé steiger om een huurbootje aan te leggen.

mooiste centerparcs huisje vip lakeside cottage in terhills resort

#2 – Boomhuis in Les Landes de Gascogne

Les Landes de Gascogne is een van de nieuwste Center Parcs locaties in Frankrijk. De cottages zijn dan ook van topniveau. Ik ben grote fan van de boomhuizen. Deze cottages tussen de bomen hebben een adembenemend uitzicht. Het interieur wordt getypeerd door de verschillende houtsoorten, dat aangevuld wordt door stoelen en zetels in een zachtgroene kleur.

boomhuis in center parcs les landes de gascogne

#1 – Exclusive Wellness cottage in Park Allgau

Mijn mooiste Center Parcs huisje is de Exclusive Wellness cottage in het Duitse Park Allgau. Waarom? Omdat dit de perfecte combinatie is tussen stijl en comfort. Het is al luxe wat de klok slaat, van keuken tot badkamer en buitenterras. Blikvangers zijn de Finse sauna, grote wellnessdouche met hammam en de bubbelbaden (indoor en outdoor).

mooiste centerparcs huisje in park allgau wellness cottage

Welk Center Parcs huisje vind jij het mooist?

Zoals je weet, is deze top 3 erg persoonlijk. Jouw eigen voorkeuren zullen waarschijnlijk verschillen. Post dus gerust een reactie en vertel ons wat jij de mooiste Center Parcs huisjes vindt.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief