parkinfo europarcs
europarcs in zeeland

Hoeveel EuroParcs zijn er in Zeeland?

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De mooie stranden, gezellige dorpjes en rijke historie maken van deze streek een bijzondere vakantiebestemming. In Zeeland zijn verschillende EuroParcs locaties te ontdekken. Ik zet ze voor jou op een rijtje.

3x EuroParcs in Zeeland

In totaal zijn er 3 parken in het Nederlandse Zeeland:

EuroParcs Bad MeerSee

Bij het gezellige dorpje Nieuwvliet ligt EuroParcs Bad MeerSee. Je wordt hier omringd door natuurgebieden. Maak een wandeling door de duinen of huur een fiets om de polders te verkennen. Verder kan je ook een uitstapje maken naar Sluis, Vlissingen, Brugge of Knokke-Heist.

EuroParcs Bad MeerSee is een relatief klein vakantiepark in Zeeland. Dit heeft als voordeel dat je er helemaal tot rust komt. Dat is tenslotte waar een vakantie om draait.

europarcs bad meersee in zeeland nederland

EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld ligt vlak aan de Zeeuwse kust. Er is een zandstrand zo ver je kan kijken op wandelafstand van je vakantiewoning.

De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van 2 tot 6 personen. Alle comfort is aanwezig. Na het ontbijt trek je naar het overdekte zwembad of ga je voor een strike op de bowlingbaan. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam om de kleinste gasten bezig te houden. Honger? Ga naar restaurant Schoneveld of de lokale snackbar.

huisjes europarcs schoneveld zeeland

EuroParcs Poort Van Zeeland

Tenslotte is er nog EuroParcs Poort Van Zeeland. Hier geniet je van het mooie weer op het strand van Rockanje. Of trek naar het prachtige natuureiland Voorne-Putten, tegen natuurreservaat Voornes Duin. Cultuurliefhebbers gaan naar de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle.

Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vakantie: een kleine supermarkt, een restaurant, fietsverhuur, een wasserette, een animatieteam… Ook de vakantiehuizen mogen gezien worden. Ze hebben een eigentijdse architectuur en inrichting.

europarcs poort van zeeland

Wat is jouw favoriet?

Welk EuroParcs park in Zeeland verkies jij: Bad MeerSee, Schoneveld of Poort Van Zeeland? Post een reactie en deel je mening met de rest van de bezoekers.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief