parkinfo europarcs
tiny houses bij europarcs

Leuke tiny houses in EuroParcs

Droom je ervan om je volgende vakantie in een tiny house door te brengen? Ga dan naar EuroParcs. Op verschillende locaties van EuroParcs staan deze mini vakantiehuisjes op jou te wachten.

Overnachten in een tiny house

Een tiny house is een klein, minimalistisch huis dat ontworpen is om efficiënt gebruik te maken van de ruimte. Deze huisjes zijn meestal tussen de 30 en 50 vierkante meter groot. Door hun compacte afmetingen zijn tiny houses duurzaam en milieuvriendelijk.

Tegenwoordig zijn ook tiny house vakantiewoningen aan een opmars bezig. Overnacht midden in een bos, op een heide of aan het strand. EuroParcs heeft bijvoorbeeld verschillende tiny houses in Nederland en België. Ideaal voor je volgende vakantie.

53 Tiny houses bij EuroParcs

Op maar liefst 53 parken van EuroParcs kan je een tiny house boeken. Een volledig overzicht vind je hier.

Zoals verwacht, hebben deze vakantiehuisjes slechts één of twee slaapkamers. Daarom bieden ze plaats aan max. 4 personen. Sommige tiny houses zijn voorzien van een paar leuke extra’s, zoals een hot tub of bubbelbad, airconditioning en een persoonlijke aanlegsteiger.

PS: wist je al dat het mogelijk is om een tiny house te kopen bij EuroParcs? Meer informatie over het aanbod en de prijzen vind je op https://www.vakantiehuisinbelgie.be/vakantiehuis-kopen/vakantiehuizen/tiny-house.

Laat je inspireren

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de EuroParcs tiny houses:

tiny house europarcs
interieur tiny house vakantiewoning
europarcs tiny house aan het water
tiny house met hot tub
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief