parkinfo europarcs
waterspeeltuin spraypark europarcs zutendaal

Nieuw spraypark in EuroParcs Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen in Zutendaal is volop aan het vernieuwen. Zo werd er deze zomer een nieuw spraypark geopend voor kinderen. Dat wordt een echte hotspot op warme dagen!

Waterspeeltuin met fonteinen en meer

Het EuroParcs Hoge Kempen spraypark is een heuse waterspeeltuin. De allerkleinsten beleven hier eindeloos spetter- en plonsplezier op de verschillende speeltoestellen. De speeltoestellen hebben allemaal een mijnbouwthema, een knipoog naar de geschiedenis van de streek.

Het spraypark heeft slechts een klein beetje ondiep water. Hierdoor is het perfect geschikt voor kleinere kinderen. Er zijn ook verschillende parasols in de buurt om even te genieten van de verkoelende schaduw.

Deze waterspeelplaats is geopend bij mooi weer van 11u tot 20u.

nieuw spraypark van europarcs hoge kempen in zutendaal

Zelf het spraypark ontdekken?

Sla je slag en zoek een verblijf in EuroParcs Hoge Kempen in Zutendaal (Belgisch Limburg). Naast het nieuwe spraypark zijn er nog een heleboel andere activiteiten voor kinderen, waaronder een binnenspeeltuin, minigolfterrein en sportvelden. Boek je langer dan 90 dagen op voorhand? Dan ontvang je zelfs 15% vroegboekkorting.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief