parkinfo europarcs
hoe europarcs betalen

Deze betaalmethoden accepteert EuroParcs

Sta je op het punt om een EuroParcs verblijf te boeken? Dan vraag je jezelf misschien af hoe je je reservatie kan betalen. EuroParcs biedt verschillende online betaalmogelijkheden aan. Je leest er alles over op deze pagina.

Beschikbare betaalmethoden

Betaal je EuroParcs reservatie met:

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard

Het is dus niet mogelijk om je verblijf cash te betalen. Dat gaat wel voor aankopen die je in het park doet, zoals boodschappen of de huur van fietsen. Let wel op: biljetten van €200 en €500 worden niet geaccepteerd.

Goed om te weten: als de betaling via een van bovenstaande betaalmethoden toch niet lukt, kan je een traditionele overschrijving doen. Neem hiervoor contact op met de helpdesk via europarcs.be.

Overige informatie over EuroParcs betalingen

  • Bij een boeking meer dan 6 weken voor aankomst betaal je 30% van het totale bedrag als voorschot en 6 weken voor aankomst het resterende bedrag. Boek je minder dan 6 weken voor aankomst, dan moet je meteen het volledige bedrag betalen.
  • Je krijgt een herinnering indien er nog een openstaand bedrag is. Als je niet tijdig betaalt, kan de reservatie geannuleerd worden.
  • In termijnen betalen of uitgesteld betalen is niet mogelijk.
  • Foutje gemaakt of toch liever een ander verblijf? Je kan gratis annuleren tot 24u na je boeking.

Hoe betrouwbaar is EuroParcs?

Over de betrouwbaarheid van EuroParcs hoef je jezelf geen zorgen te maken. Het bedrijf heeft vestigingen in België, Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Luxemburg, wat wil zeggen dat het aan de wetgeving van die landen moet voldoen.

De betaling gebeurt via een beveiligde SSL-verbinding (die herken je aan de https in het adres van de website), waardoor de verbinding tussen jouw computer en de website versleuteld is. Hackers kunnen dus geen gegevens uitlezen.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief