parkinfo europarcs
europarcs zilverstrand belgie

De beste EuroParcs van België

Op dit moment zijn er slechts twee EuroParcs parken in België: Hoge Kempen en Zilverstrand. Beide locaties zijn erg geliefd bij vakantiegangers. Maar wat is nu de beste EuroParcs van België? Het antwoord lees je hier.

Vergelijking Belgische EuroParcs vakantieparken

EuroParcs Hoge Kempen en Zilverstrand liggen niet zo ver van elkaar – in vogelvlucht slechts 20 km. Beide parken liggen in een prachtige groene omgeving, omringd door bossen. Je verblijft er in een chalet, cottage, glamping tent of appartement. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kampeerplaats te reserveren.

Qua accommodaties zijn ze aan elkaar gewaagd. Wat is nu volgens klanten de beste EuroParcs van België?

Om op die vraag te antwoorden, heb ik de klantenwaarderingen verzameld van review platformen zoals Booking, Zoover en Expedia. Deze scores zijn gebaseerd op de ervaringen van duizenden bezoekers. Het geeft een goede indicatie welk van deze twee parken de beste keuze is.

Hier zijn de resultaten:

EuroParcs ZilverstrandEuroParcs Hoge Kempen
EuroParcs score8,3/108,5/10
Google3,8/54,5/5
Booking7,9/108,6/10
Zoover7,3/109,4/10
Expedia7,6/109,8/10

Beste EuroParcs van België

De winnaar is EuroParcs Hoge Kempen. Dit park scoort op alle review platformen net iets beter dan Zilverstrand. Vooral op Zoover en Expedia werden topscores genoteerd. Bezoekers waren vooral positief over de netheid, de service van het personeel, de goede staat van de accommodaties en de vele faciliteiten.

EuroParcs Zilverstrand eindigt op de tweede plaats. Laat dat je vooral niet ontmoedigen. Dit vakantiepark in Mol krijgt nog steeds zeer goede reviews. Je zal er dus ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie beleven.

beste europarcs belgie hoge kempen

Heb jij een favoriet?

Verkies jij Hoge Kempen of Zilverstrand? Post een reactie en vertel aan de rest van de lezers wat jij de beste EuroParcs van België vindt.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar EuroParcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar EuroParcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over EuroParcs

Volg EuroParcs

Categorieën

Nieuwsbrief