parkinfo centerparcs logo
centerparcs spa

De Center Parcs spa voor ultieme ontspanning

Het activiteitenaanbod in Center Parcs is bijzonder groot. Maar ook als je even niets wil doen, is het de perfecte bestemming. In de Center Parcs spa kom je namelijk helemaal tot rust.

Center Parcs spa

Zowat alle parken in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk hebben een spa. In dit wellness center kan je heerlijk relaxen. Duik in het zwembad, ga in een van de verschillende sauna’s of bezoek de hamam.

Last van stress of stijve spieren? Boek een massage en laat jezelf in de watten leggen. Alle Center Parcs spa’s hebben professionele masseurs en masseuses die diverse behandelingen aanbieden, zoals een hot stone, aromatherapie en sportmassage. Voor koppels zijn de duo massages een aanrader.

De naam van de Center Parcs spa verschilt van park tot park. Hier vind je een overzicht:

Belangrijk om te weten: als een park niet in bovenstaande lijst staat, zoals sommige Nederlandse parken, is er geen wellness center aanwezig.

Wellness in je eigen cottage

Sommige Center Parcs cottages zijn uitgerust met wellness faciliteiten. Zo heeft elke VIP cottage standaard een grote regendouche, bubbelbad en sauna (infrarood of Finse sauna).

Maar dat is nog niet alles, want in De Kempervennen, De Eemhof en Park Allgau is er een heuse wellness cottage. Hier staat alles in het teken van pure ontspanning. Wie op zoek is naar een luxe vakantie om te ontstressen heeft dus snel een keuze gemaakt.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief