parkinfo centerparcs logo
centerparcs aan zee

Center Parcs aan zee voor strandliefhebbers

Center Parcs heeft vakantieparken in verschillende omgevingen. Er zijn allerlei locaties tussen heuvels en bossen, maar er zijn ook een handvol parken van Center Parcs aan zee. Die vind je in onderstaande overzicht.

Center Parcs De Haan

Liefhebbers van de Belgische kust moeten naar Center Parcs De Haan. Dit vakantiepark ligt vlak aan zee. Na amper 15 minuten wandelen sta je op het strand. Daar kan je gaan zonnen, samen met de kinderen een zandkasteel bouwen of een van de watersporten proberen. Verder is Center Parcs De Haan de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Sealife aquarium, Boudewijnpark of de stad Brugge.

sunparks de haan

Center Parcs Port Zélande

Wie in Nederland een Center Parcs aan zee zoekt, heeft veel meer keuze. Port Zélande is bijvoorbeeld een interessante optie. Je verblijft er vlak naast de Grevelingenzee aan de Noordzee. Sportievelingen kunnen er wind- en kitesurfen, duiken of strandzeilen. Slecht weer? Ga naar de Aqua Mundo of boek een van de indoor activiteiten die Center Parcs te bieden heeft.

centerparcs port zelande

Center Parcs De Eemhof

Oké, technisch gezien ligt Center Parcs De Eemhof niet aan zee. Maar het ligt wel aan het grote Eemmeer. De ervaring is dus vergelijkbaar. Het Eemmeer staat bekend voor haar grote aanbod watersporten, van zeilen tot waterskiën.

centerparcs eemhof

Center Parcs Zandvoort

Park Zandvoort ligt aan één van de mooiste plekjes van de Nederlandse Noordzeekust. Je kan er prachtige strandwandelingen maken. Voor kinderen is er geen betere plek om de zomer door te brengen, mede dankzij de Beach Factory. Deze Center Parcs is ook uitstekend gelegen om Amsterdam te verkennen.

centerparcs zandvoort

Center Parcs Nordseekuste

Op zoek naar een Center Parcs aan zee in Duitsland? Park Nordseekuste is de place to be! Als je hier een vakantie boekt, moet je absoluut gaan wadlopen in het Waddenmeer. Een unieke ervaring. Daarna kan je gaan ontspannen aan het Friesenstrand en in de Nordzee-Lagune.

centerparcs nordseekuste aan zee
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief