parkinfo centerparcs logo
centerparcs rolstoel cottage

Is Center Parcs rolstoeltoegankelijk?

Ben je gebonden aan een rolstoel? Iedereen geniet van een onbezorgde vakantie in Center Parcs. Voor rolstoelgebruikers zijn er aangepaste bungalows, en ook in de rest van het park werden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen.

Een rolstoelvriendelijk vakantiepark

Niet alle vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn rolstoelvriendelijk. Center Parcs gelukkig wel. Alle parken zijn vlot toegankelijk. Sommige locaties hebben zelfs rolstoelvriendelijke vakantiehuisjes.

Aangepaste cottages

Maar liefst 10 parken hebben cottages die zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Ze hebben een aangepaste keuken zonder onderkasten met een in hoogte verstelbaar werkblad, en een badkamer die is uitgerust met de nodige handgrepen en een douchezitje. Dankzij de extra brede deuren verplaats je jezelf makkelijk met een rolstoel (of rollator) door de bungalow.

Rolstoelcottages vind je in volgende parken:

Parkfaciliteiten

De faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk waar het maar kan. Hier zijn enkele voorbeelden van maatregelen die Center Parcs genomen heeft:

  • De wegen en paden zijn vlot toegankelijk voor mensen met een rolstoel
  • Dat geldt ook voor de Aqua Mundo
  • Er zijn toiletten voor rolstoelgebruikers in het park
  • In het Cycle Center kan je eventueel een rolstoel huren, zodat je die niet van thuis hoeft mee te nemen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden in een specifiek park? Neem contact op met de klantendienst van Center Parcs via het telefoonnummer 070 224 900.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief