parkinfo centerparcs logo
hotelkamer in center parcs hotel de vossemeren

Vernieuwd hotel in Center Parcs De Vossemeren

De Vossemeren is de enige Center Parcs in België met een hotel. Deze hotelkamers zijn een interessant alternatief voor de traditionele cottages – vooral nu deze kamers recent vernieuwd werden.

Hotel in De Vossemeren

Het Vossemeren hotel ligt vlak naast de Discovery Bay, relatief centraal in het park. Het bevat een tiental tweepersoonskamers verspreid over twee verdiepingen. Elke kamer is circa 27 m² groot. Ze is voorzien van een aparte badkamer en een klein terras/balkon.

Met het hotel in Center Parcs De Vossemeren combineer je de voordelen van hotelservices met de charme van een bungalowpark. Je kan namelijk gebruik maken van alle faciliteiten. ’s Ochtends geniet je van een continentaal ontbijt, en indien gewenst kan je gebruik maken van de room service. Uiteraard kan je ook naar een van de restaurantjes in de Market Dome gaan.

Vernieuwde hotelkamers

Enkele maanden geleden heeft Center Parcs het hotel in De Vossemeren grondig gerenoveerd. Alle kamers werden vernieuwd. Ze kregen een compleet nieuwe inrichting die in lijn ligt met de cottages. Wat meteen opvalt zijn de frisgroene kleuren en de natuurlijke materialen. Die zorgen voor een chique en serene uitstraling.

Ook de badkamer werd aangepakt. Ik houd wel van de muurtegels in verschillende wit- en groentinten. De grote inloop regendouche is absoluut een meerwaarde. De ronde spiegel in de badkamer komt in kleinere formaten terug in het slaapgedeelte. Dat is een leuke knipoog van de interieurdesigners.

Met deze aanpassingen is het hotel in De Vossemeren weer helemaal up to date. Je geniet er van meer luxe en comfort dan ooit tevoren.

hotel vossemeren lommel
badkamer hotel de vossemeren

Voorzieningen & services

Elke hotelkamer is voorzien van een flatscreen TV, waterkoker, NESCAFÉ Dolce Gusto en minikoelkast. Volgende services zijn inbegrepen in de boeking:

  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Handdoekenpakket
  • Bedlinnen
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Wi-Fi draadloos internet

Meer weten?

Kijk op centerparcs.be voor meer informatie over de hotelkamers in Center Parcs De Vossemeren.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief