parkinfo centerparcs logo
eten laten bezorgen in centerparcs

Eten laten bezorgen in Center Parcs

Een ontbijt, luch of diner zonder stress? Laat eten bezorgen in je Center Parcs cottage. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik zet ze voor jou op een rijtje:

Boodschappen laten bezorgen

Als je zelf wil koken in je eigen cottage, kan je eten laten bezorgen via de bezorgservice. Bestel online jouw boodschappen bij de supermarkt in de Market Dome en laat ze in je cottage bezorgen. Dat kan niet alleen tijdens je verblijf maar ook op voorhand. Zo heb je meteen alle boodschappen wanneer je aankomt. Handig, want op deze manier kan je sneller genieten van de vele activiteiten.

Breakfast delivery

Je kan ook ontbijt laten bezorgen. Met een Lazy Breakfast krijg je broodjes, beleg (hartig en zoet) eitjes en sinaasappelsap. Perfect om de dag goed te starten!

De levering van zo’n ontbijtpakket kan je op voorhand reserveren samen met je boeking, of ter plaatse bestellen in de supermarkt van het park.

PS: dit pakket staat los van de gratis broodjes voor de Center Parcs VIP.

Pizza takeaway

Zin in een pizza avondje? Goed nieuws, want Center Parcs heeft een pizza takeaway. Je kiest uit allerlei Italiaanse specialiteiten, van een pizza Margherita tot een frisse salade. Je bestelling wordt enkele minuten later bezorgd aan je cottage. Handig, toch?

Eten laten bezorgen uit de buurt

Heel wat mensen vragen zich af of ze in Center Parcs eten kunnen laten bezorgen door restaurants in de buurt van het park, bijvoorbeeld via een platform als takeaway.com. En het antwoord is ja. Je kan eten bestellen in de buurt. Zo kan je eens iets anders eten dan de gerechten die Center Parcs aanbiedt, bijvoorbeeld sushi of Thais.

Let op: je moet de bestelling waarschijnlijk afhalen aan de ingang van het park, omdat niet alle restaurants tot aan de cottage in het park mogen rijden. Ik raad aan om dit als opmerking toe te voegen wanneer je een bestelling plaatst.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief