parkinfo centerparcs logo
centerparcs binnenspeeltuinen

Ontdek de Center Parcs binnenspeeltuinen

Center Parcs, da’s 365 dagen plezier voor klein en groot. Ook bij slecht weer. Center Parcs heeft niet alleen een groot overdekt zwembad, maar ook verschillende binnenspeeltuinen. Ik zet ze voor jou op een rijtje.

BALUBA binnenspeeltuin

BALUBA is een indoor speelparadijs voor de jongste gasten. Deze binnenspeeltuin staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, ballenbaden en nog veel meer speeltoestellen. Sommige zones zijn speciaal gebouwd voor kinderen jonger dan 3 jaar, terwijl grotere kinderen zich kunnen uitleven op meer uitdagende speeltoestellen.

Elke BALUBA is voorzien van een terras. Je geniet hier in alle rust van een drankje en een hapje terwijl je kindjes spelen in deze grote indoor speeltuin.

Je vindt een BALUBA in volgende Center Parcs parken:

baluba binnenspeeltuin in centerparcs

Discovery Bay

Center Parcs De Vossemeren in België heeft een unieke binnenspeeltuin: Discovery Bay. Die werd aangekleed volgens een piratenthema. In het midden van de hal, tussen rotsen en planten, is een groot piratenschip aangespoeld op het strand. Kinderen kunnen het schip en de omgeving errond verkennen. Er zijn glijbanen, verborgen grotten, klimnetten, enz.

Honger of dorst? Bestel iets aan de Jolly Roger Bar. Vanop het terras van deze bar heb je een mooi uitzicht over het schip.

discovery bay in centerparcs vossemeren

Action Factory

Avontuurlijke kinderen moeten naar de Action Factory in Center Parcs. Daar zijn allerlei leuke dingen te doen, van een speleo tunnel en bumper cars tot een klimwand. Welke activiteiten er in deze binnenspeeltuin te vinden zijn, verschilt van park tot park. Neem dus een kijkje op de activiteitenpagina van volgende locaties voor meer info:

action factory indoor klimparcours centerparcs

Jungle Dome

Ga je naar Center Parcs Het Heijderbos in Nederland op vakantie met kinderen? Ga eens naar de Jungle Dome. Dit overdekt stukje tropisch regenwoud heeft watervallen, wiebelende touwbruggen, stapstenen in het water en andere verrassende paadjes. Tijdens de Jungle Expedition kunnen kinderen wat bijleren over het behoud van het oerwoud. Het is dus een educatieve binnenspeeltuin!

jungle dome in centerparcs heijderbos in nederland

Welke Center Parcs binnenspeeltuin verkies jij?

Post een reactie en vertel ons welke indoor speeltuin jouw kinderen het leukst vinden.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief