parkinfo centerparcs logo
gratis broodjes aan de deur in een centerparcs vip cottage

Gratis broodjes in de Center Parcs VIP

Zoals je weet, zijn er verschillende luxeniveaus in Center Parcs. Naast de Comfort en Premium zijn er ook VIP cottages. Als VIP geniet je van nog meer comfort en een aantal nuttige extra’s, zoals de broodjesservice.

Belangrijke info! Vanaf begin 2024 is de broodjeslevering niet langer inbegrepen in een VIP cottage verblijf. Je kan wel een levering bestellen via de supermarkt in de Market Dome. Hiervoor worden bezorgkosten aangerekend.

Broodjes aan je cottage geleverd

Wie in een VIP cottage verblijft in Center Parcs, krijgt elke ochtend een assortiment broodjes. Die worden gratis aan de cottage geleverd. Je hoeft dus niet op te staan om naar de bakkerij te gaan. Handig! Zo kan je lekker lang uitslapen.

Het broodjespakket verschilt van dag tot dag. Soms krijg je witte pistolets, soms bruine en soms croissants. De samenstelling kan je helaas niet zelf kiezen. Maar er is altijd meer dan voldoende voor alle personen.

Let wel op: confituur, chocopasta en beleg moet je zelf voorzien. Die zijn niet inbegrepen in de broodjesservice. Hiervoor kan je in de shop in de Market Dome terecht.

Geleverd voor 9u

Medewerkers van Center Parcs zetten alles in het werk om de broodjes vóór 9u bij de VIP cottages te leveren. Je moet niet opstaan om ze in ontvangst te nemen. Je kan namelijk de trolley (die in de bergruimte van je bungalow staat) voor de deur zetten. Daarin wordt het zakje met broodjes gedeponeerd. Ben je vergeten om je trolley de avond ervoor buiten te zetten, dan wordt het zakje aan de deurklink gehangen.

Zin in een Center Parcs vakantie met gratis broodjes?

Boek nu je verblijf in een VIP cottage.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief