parkinfo centerparcs logo
weekendje weg vriendinnen center parcs

Weekendje weg met vriendinnen naar Center Parcs

Wij gaan regelmatig met vriendinnen een weekendje weg naar een hotel of vakantiepark in België of het buitenland. Ook naar Center Parcs zijn we al enkele keren geweest.

Vriendinnenweekend

Center Parcs is een van mijn favoriete bestemmingen voor een vriendinnenweekend. Er zijn zowel parken dichtbij als verder weg. Van kuststreken tot bosrijke omgevingen. Want soms heb je zin in een actief weekendje weg in de Ardennen, en op andere momenten wil je gewoon op het strand gaan liggen.

Ook handig is de grote verscheidenheid aan cottages. Er zijn huisjes voor 6, 8, 10 en 12 personen. En als je met veel vriendinnen een weekendje weg wil, dan kan je dankzij de voorkeursligging meerdere cottages naast elkaar boeken.

Nog een pluspunt zijn de vele activiteiten. Een paar van mijn favorieten zijn:

  • Zwemmen in de Aqua Mundo
  • Waterskiën
  • Wellness of massage in de spa
  • Tennis of badminton

In de buurt van Center Parcs zijn er nog een heleboel andere bezienswaardigheden. Tijdens een vriendinnenweekend in Le Lac d’Ailette maakten we bijvoorbeeld een uitstapje naar het champagnehuis Pommery in Reims. Daar maakten we een leuke rondleiding en mochten we natuurlijk ook Pommery champagne proeven.

Mijn aanraders voor een weekendje weg met vriendinnen

Center Parcs heeft maar liefst 27 parken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Dit zijn mijn aanraders voor een vriendinnenweekendje:

Ook voor vrijgezellenfeesten

Als je met vriendinnen een vrijgezellenfeest organiseert, is Center Parcs een interessante overnachtingsplaats.

Je kan er samen gezellig gaan eten en aan allerlei activiteiten deelnemen. Daarnaast zijn er altijd wel een paar grotere steden in de buurt voor een bachelorette party. De Kempervennen ligt bijvoorbeeld vlak bij Eindhoven, waar je alles vindt voor een vrijgezellenfeest, van een kroegentocht tot een escape room.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief