parkinfo centerparcs logo
wat is beste center parcs

Wat is de beste Center Parcs?

Ik ben iemand die me graag laat leiden door ervaringen van bestaande klanten voordat ik een aankoop doe. Wanneer ik een vakantie boek, is dat niet anders. Ben jij ook zo iemand? Kijk dan zeker naar mijn lijstje met de beste Center Parcs parken per land.

GEBASEERD OP ECHTE REVIEWS. Onderstaande lijstjes zijn samengesteld op basis van duizenden reviews van klanten op Zoover, Tripadvisor en Google.

Top 3 beste Center Parcs in België

De beste Center Parcs parken in België zijn:

 1. De Vossemeren
 2. Erperheide
 3. Les Ardennes

Wanneer ik naar alle beoordelingen van klanten kijk, is Center Parcs De Vossemeren de absolute topper in België. Dat is geen verrassing. Het is het grootste park in België met een aantal unieke activiteiten, waaronder de Discovery Bay. Daarnaast scoort Center Parcs Erperheide ook erg goed. Het park krijgt een verdienstelijke tweede plaats. Les Ardennes rondt onze top 3 af, wat wil zeggen dat Park De Haan net uit de boot valt.

Top 3 beste Center Parcs in Nederland

Voor Center Parcs Nederland is dit momenteel de top 3:

 1. Het Meerdal
 2. De Kempervennen
 3. Parc Sandur

Center Parcs Het Meerdal krijgt de beste scores op de reviewsites. Klanten houden van de propere cottages, leuke Aqua Mundo en vele activiteiten voor jong en oud. Daarmee wordt het aanzien als beste Center Parcs in Nederland. Op de tweede plaats vinden we De Kempervennen terug, gevolgd door Parc Sandur. Natuurlijk zijn ook de andere locaties de moeite waard. Maar deze drie worden het meest gewaardeerd door reizigers.

Top 3 beste Center Parcs in Duitsland

In Duitsland zijn dit de beste parken:

 1. Bostalsee
 2. Park Hochsauerland
 3. Park Allgau

Ondanks het kleine verschil, wint Bostalsee de titel van beste Center Parcs in Duitsland. Park Hochsauerland scoorde net iets minder goed op Tripadvisor, Zoover en Google en wordt dus beloond met een mooie tweede plaats. Het nieuwe Park Allgau sluit de top 3 af.

Top 3 beste Center Parcs in Frankrijk

Bij onze zuiderburen zijn dit de parken met de hoogste scores:

 1. Les Trois Forets 
 2. Les Hauts de Bruyères
 3. Villages Nature

Wanneer ik de scores op Tripadvisor, Zoover en Google vergelijk van alle Franse parken, dan is Les Trois Forêts het meest geliefd bij bezoekers. Deze locatie mag dus zeker en vast op je to-do lijstje. Daarnaast behoren ook Les Hauts de Bruyères en Villages Nature bij de betere parken van Center Parcs in Frankrijk. Je weet dus meteen waar naartoe voor je volgende vakantie.

En wat vind jij?

Deze lijstjes zijn samengesteld op basis van klantenwaarderingen. Maar dit wil niet zeggen dat jouw persoonlijke top 3 er hetzelfde uitziet. Daarom ben ik benieuwd naar jouw favorieten. Post hieronder een reactie en vertel ons wat jij de beste Center Parcs vindt.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief