parkinfo centerparcs logo
golfkar in center parcs

Handige e-cars in Center Parcs

De voorbije jaren duiker er steeds meer e-cars op in Center Parcs. Deze golfkarretjes kan je namelijk huren voor de duur van je verblijf. Dat is handig om de verplaatsing van je cottage naar de Market Dome (of een andere locatie in het park) te maken.

Zo kan je een golfkarretje huren

Ik raad aan om een Center Parcs golfkar te reserveren tijdens je boeking. Op deze manier ben je zeker dat er eentje beschikbaar is, en geniet je van een voordeeltarief.

Zo gaat het in zijn werk:

  • Stap 1: ga naar centerparcs.be
  • Stap 2: selecteer een park en cottage, en ga naar de checkout
  • Stap 3: kies het aantal e-cars onder ‘Verhuur’ bij ‘Activiteiten’

Je zal merken dat er twee soorten e-cars zijn: voor 4 personen en voor 6 personen. Je kan ook meerdere golfkarretjes selecteren, bijvoorbeeld wanneer je met een grote groep op vakantie gaat.

Prijzen

Wanneer je online een Center Parcs golfkar huurt (via de stappen hierboven), zie je meteen de prijs voor elk type. Wat je betaalt is afhankelijk van het park, de duurtijd en de grootte (4 of 6 personen). Online boeken is goedkoper dan ter plaatse een e-car te reserveren.

golfkarretjes in center parcs het meerdal

Belangrijke info over de Center Parcs golfkarretjes

  • De chauffeur heeft een geldig rijbewijs nodig.
  • Center Parcs rekent een waarborg van 100 euro aan. Die krijg je terug wanneer je de e-car op het einde van de huurperiode terugbrengt.
  • In het park zijn verschillende oplaadpunten voorzien. Vraag eventueel aan een medewerker in het Cycle Center waar het dichtstbijzijnde oplaadpunt is.
  • Op drukke momenten, zoals de zomervakantie, is het mogelijk dat alle e-cars reeds verhuurd zijn. Daarom boek je best zo snel mogelijk.
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief