parkinfo centerparcs logo
center parcs terhills resort wedstrijd

Win een verblijf in Terhills Resort

Heb jij zin in een vakantie in het Center Parcs Terhills Resort? Dan heb ik goed nieuws, want er is een nieuwe actie waarmee je een verblijf in dit vakantiepark kan winnen.

Memory game

Je kan deelnemen door het memory game op deze pagina te spelen. Vind zo snel mogelijk dezelfde plaatjes. Daarna moet je nog je persoonlijke gegevens invullen en raden hoeveel mensen er zullen deelnemen aan deze winactie.

Goed om te weten: elke deelnemer krijgt sowieso een mooie korting op zijn/haar volgende vakantie in Center Parcs na de deelname.

Wat kan je winnen?

De hoofdprijs van deze Center Parcs winactie is 1x een gratis verblijf in het Terhills Resort dat bestaat uit een VIP cottage voor een midweek (4 nachten, aankomst maandag 15u tot vrijdag 10u) of een weekend (3 nachten, aankomst vrijdag 15u tot maandag 10u).

Praktische info

  • De wedstrijd loopt tot en met 21 mei 2023.
  • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld.
  • De gewonnen hoofdprijs kan tot 1 maand na ontvangen van de prijs worden opgeëist. 
  • Het verblijf van de hoofdprijs dient te worden geboekt en opgenomen binnen een termijn van één jaar te rekenen vanaf de datum die vermeld staat op de voucher.
  • Het verblijf kan enkel geboekt worden buiten de schoolvakanties en feestdagen en is afhankelijk van de beschikbare data.
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief