parkinfo centerparcs logo
centerparcs birdies sterren

De Center Parcs sterren uitgelegd

Misschien ben je tijdens het boeken van een Center Parcs vakantie al de groene vogeltjes tegengekomen. Deze ‘birdies’ doen dienst als sterren. Ze vertellen meer over de faciliteiten van het park, de accommodaties en de activiteiten. Deze unieke Center Parcs sterren / birdies zijn dus een goede manier om het perfecte park voor je volgende verblijf te vinden.

3 tot 5 birdies

Center Parcs heeft drie classificaties. Er zijn parken met 3, 4 en 5 birdies.

Die met 3 sterren zijn doorgaans de kleinere parken. Ze zijn vooral gericht op jonge gezinnen, omdat ze minder faciliteiten hebben voor baby’s. Voor de ultieme Center Parcs ervaring ga je naar een park met 5 sterren / birdies. Die bieden het meeste luxe en comfort van alle locaties. Je vindt er ook bijzondere accommodaties, zoals woonboten en boomhuizen, unieke glijbanen en een uitgebreide wellness. Hiertegenover staat wel een flink hoger prijskaartje dan een Center Parcs met 3 sterren. De 4-birdies parken tenslotte, zijn een gulden middenweg.

5-Sterren Center Parcs locaties

4-Sterren Center Parcs locaties

3-Sterren Center Parcs locaties

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief