parkinfo landal
waar landal kortingscode invullen

Waar moet je een Landal kortingscode invoeren?

Het is altijd leuk wanneer je met korting op vakantie kan gaan. Daarom gaan zoveel mensen op zoek naar een Landal kortingscode. Heb jij er eentje gevonden? Lees hier hoe je deze code gebruikt.

Kortingscode of giftcard?

Opgelet, want er is een verschil tussen een kortingscode en een giftcard.

Een kortingscode is enkel bruikbaar via een link (URL), terwijl je de code van een giftcard tijdens de checkout invult. Meer informatie vind je hieronder.

Landal kortingscode gebruiken

Bij Landal worden kortingscodes gekoppeld aan een URL. Met deze weblink krijg je meteen de juiste prijzen te zien op de website (waarbij de promo reeds in mindering is gebracht).

De code gebruik je als volgt: ga naar de adresbalk van je webbrowser, vul de domeinnaam www.landal.be in gevolgd door een voorwaartse slash, en plak daarna de code van de korting. De uiteindelijke link ziet er dan als volgt uit:

www.landal.be/KORTINGSCODE

Om een voorbeeldje te geven, deze kortingscode vond ik op promojagers.be:

www.landal.be/DGD66L

Je moet dus via deze link naar de website surfen om gebruik te maken van de promotie. Het is niet mogelijk om kortingscodes tijdens de betaling van de boeking in te vullen. Dat kan enkel met een voucher.

Landal giftcard invullen

Een giftcard of cadeaubon werkt anders. Die moet je tijdens het afrekenen invullen.

Volg deze stappen:

  • Ga naar landal.be, selecteer een verblijf en ga naar de checkout
  • Doorloop de eerste 3 stappen (reisgezelschap, gegevens en controleren)
  • Vul in de 4e stap (betalen) het kaartnummer en de veiligheidscode van je giftcard in

Het tegoed van de giftcard wordt automatisch verrekend met het openstaande bedrag.

waar landal cadeaubon invullen

Is het totaalbedrag van je boeking groter dan de waarde van je cadeaubon? Dan kan je het saldo via een andere betaalmethode betalen (meer info). Als er nog een restbedrag op de giftcard staat, kan je dit voor een volgende boeking gebruiken. Wacht niet te lang, want cadeaukaarten zijn 3 jaar geldig.

Werkt je giftcard niet? Controleer dan eerst of je geen typfouten gemaakt hebt. Vooral tussen het cijfer nul en de letter ‘o’ bestaan er soms misverstanden. Dat geldt ook voor de letters ‘i’ en ‘l’. Als je zeker bent dat je de code correct hebt ingevuld en er is nog steeds een foutmelding, dan kan je best contact opnemen met de helpdesk.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief