parkinfo landal
hoe landal betalen

Zo kan je betalen bij Landal

Van plan om naar Landal te gaan en benieuwd hoe je kan betalen? Op deze pagina vind je alle informatie in één overzicht.

Betaalmogelijkheden op de Landal website

Er zijn verschillende manieren om op Landal.be je boeking te betalen:

  • Kredietkaarten (Visa of MasterCard)
  • Bancontact
  • iDEAL
  • Sofort

Naast bovenstaande betaalmethoden is het ook mogelijk om je reservatie deels of volledig te betalen met cadeaucheques. De waarde wordt dan in mindering gebracht. Nadien kan je het restbedrag betalen met een kredietkaart, via Bancontact, iDEAL of Sofort. Als de voucher, giftcard of cadeaucheque het volledige bedrag van de boeking dekt, kan je de overschot later nog gebruiken.

Heb je een giftcard? Ga naar landal.be, maak een boeking en selecteer bij de betaalopties voor ‘ik heb een giftcard‘. Hierna vul je het kaartnummer en de veiligheidscode in.

Helaas is het niet mogelijk om boekingen cash (contant) te betalen bij aankomst.

Voorschot na de boeking

Tijdens de reservatie is er een aanbetaling van 30% van het totale bedrag om de boeking te bevestigen, te betalen binnen de 14 dagen. Voor kampeerplaatsen is dit 50%.

De rest van het bedrag betaal je uiterlijk 8 weken voor je verblijf. Boek je minder dan 8 weken voor aankomst, dan wordt meteen het volledige bedrag aangerekend.

Wat als je te laat betaalt?

Bij een laattijdige betaling ontvang je eerst een betalingsherinnering. Als er hierna nog steeds geen betaling werd ontvangen, kan Landal de reservatie annuleren.

Betalen in de Landal parken

Tijdens je vakantie in een Landal park kan je boodschappen, activiteiten, drankjes en andere zaken betalen met cash of een bankkaart. Let op, want op sommige locaties kan je enkel contactloos betalen.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief