parkinfo sunparks logo
sunparks inchecken

Bij Sunparks inchecken: dit moet je weten

Het is eindelijk zover! Na weken (of maanden) reikhalzend uitkijken naar je vakantie in Sunparks mag je eindelijk de koffers in je auto laden en vertrekken. Voordat je naar je hotelkamer of huisje gaat, moet je natuurlijk inchecken. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Hoe verloopt het inchecken?

Inchecken bij Sunparks doe je via de receptie. Die vind je via de bewegwijzering in het park. Geef je naam en/of boekingsnummer aan de medewerker en hij/zij doet het nodige.

Tijdens de check-in worden er nog een paar algemene gegevens verzameld (dat is bij wet verplicht). Je kan deze gegevens al op voorhand doorgeven via de website sunparksshop.be of sunparksshop.nl. Dat bespaart weer wat tijd.

Daarna krijg je een welkomstpakket met de sleutels van je vakantiehuisje, toegangskaarten voor de Aquafun en eventuele bestelde pakketten en arrangementen.

Goed om te weten: in de parken is er de klok rond iemand aanwezig om je welkom te heten. Mocht je buiten de openingsuren van de receptie aankomen, dan zal de nachtportier de check-in regelen en de sleutels overhandigen.

Naar je vakantiehuisje na de check-in

Je cottage is beschikbaar vanaf 15.00u op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek moet je het vakantiehuisje voor 10.00u verlaten. Weet wel dat je de faciliteiten in het park de volledige aankomst- of vertrekdag kan gebruiken. Ben je de eerste dag bijvoorbeeld al om 11.00u in het park, dan mag je reeds gaan zwemmen met je Aquafun-kaartjes.

Check-out

Op je laatste vakantiedag mag je tot 10.00u gebruik maken van je accommodatie. Voor de check-out moet je je sleutel inleveren bij de receptie van het Sunparks park waar je verblijft.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief