parkinfo sunparks logo
sunparks betalen met ecocheques

Naar Sunparks met ecocheques

Heel wat Vlaamse werknemers krijgen ecocheques van hun werkgever. Met dit extralegaal voordeel kan je bepaalde ecologische producten en diensten kopen, zoals ledlampen, planten en fietsen. Maar wist je al dat je ook een vakantie in Sunparks kan boeken met ecocheques? Dat komt omdat de parken bekroond werden met een Green Key certificaat (Groene Sleutel), wat van Sunparks een groene, duurzame vakantiebestemming maakt.

Zo werkt het

Boek je verblijf telefonisch via het nummer 070 223 723 en zeg duidelijk dat je met ecocheques wil betalen. Boeken via de website is dus niet mogelijk als je deze cheques wil gebruiken.

Als bevestiging van je boeking betaal je een voorschot van €150. Het is mogelijk om dit voorschot ook met ecocheques te betalen in het park.

Voorbeeld 1

Je hebt in totaal €250 aan ecocheques opgespaard en boekt een verblijf in Sunparks Oostduinkerke of Kempense Meren voor een bedrag van €350. Om de reservatie te bevestigen betaal je na de boeking €150 voorschot. Dit wil zeggen dat je nog een openstaande saldo hebt van €200. Dat kan je in het park betalen met ecocheques. Ofwel betaal je enkel dit saldo en houd je nog €50 ecocheques over, ofwel spendeer je het volledige bedrag van je ecocheques (€250) en krijg je €50 terugbetaald van Sunparks via een overschrijving binnen de zeven dagen na vertrek.

Voorbeeld 2

Stel dat je voor €200 ecocheques hebt. Je vakantie in Sunparks kost €500. Met het voorschot van €150 afgetrokken moet je in het park nog €350 betalen. Je betaalt dan €200 met ecocheques en de overige €150 met een ander betaalmiddel.

Goed om te weten

  • De ecocheques dienen minstens geldig te zijn tot de dag waarop je aankomt op het park.
  • Je kan zowel papieren cheques als digitale kaarten inwisselen.
  • Sunparks accepteert ecocheques van Edenred, Sodexo en Monizze.

Kijk voor meer info op sunparks.com.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief