parkinfo sunparks logo
grote groep sunparks

Met een grote groep naar Sunparks

Heel wat families, vrienden en sportverenigingen gaan graag naar Sunparks. Dat is helemaal niet zo gek, want Sunparks is een uitstekende vakantiebestemming voor grote groepen. Ontdek hier waarom.

Waarom Sunparks perfect is voor grote groepen

Er zijn verschillende redenen om met een grote groep vrienden of familieleden naar Sunparks te trekken:

  • Gratis toegang tot het Aquafun indoor zwembad
  • Groot aanbod activiteiten, van tennis tot minigolf
  • Fietsverhuur om de omgeving van het park te ontdekken
  • Vele restaurants om gezellig samen te eten
  • De perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

Vakantiehuizen tot 10 personen

De grootste vakantiehuizen in Sunparks bieden plaats aan 10 personen. Ze zijn maar liefst 130 m² groot en bevatten onder andere twee badkamers (eentje met bad en eentje met douche) en een privé sauna. Qua comfort komt je groep dus niets te kort.

PS: een 10-persoons cottage is enkel beschikbaar in Sunparks Kempense Meren. In Oostduinkerke aan zee is er ‘slechts’ een vakantiehuis voor 8 personen.

Grotere Sunparks groepen

En wat als je met meer dan 10 personen naar Sunparks wil? Ook dan is er geen probleem. Je kan namelijk meerdere vakantiehuisjes naast elkaar boeken. Maak simpelweg gebruik van de voorkeursligging. HIermee kies je zelf op de plattegrond de nummer van het huisje waarin je wil verblijven. Op deze manier boek je makkelijk twee, drie of zelfs meerdere Sunparks cottages voor grote groepen.

Voor bedrijven

Wil je met een groep collega’s of klanten naar Sunparks gaan? Ook dat is mogelijk. Hiervoor ga je naar de zakelijke website van Pierre & Vacances.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief