parkinfo sunparks logo
sunparks kaart

Alle Sunparks plattegronden

Denk je eraan om een vakantie in Sunparks te boeken en ben je benieuwd hoe het park eruit ziet? Neem dan een kijkje naar de plattegronden. Op deze kaart zie je de layout van het park en de locaties van alle parkings, accommodaties en andere gebouwen.

Plattegrond Sunparks Kempense Meren

Hieronder vind je de plattegrond van Sunparks Kempense Meren in Mol. Klik op de foto om een grotere versie te bekijken.

Met de legenda onderaan de kaart zie je waar alle belangrijke gebouwen gelegen zijn, zoals de Market Dome, receptie, Aquafun, fietsverhuur, kinderboerderij, enz. De kleuren van de vakantiehuisjes geven het luxeniveau aan (Select of Exclusive) en het aantal personen dat er kan verblijven. Je kan dus op voorhand de nummer van je cottage opzoeken om te kijken waar je in het park verblijft.

plattegrond van sunparks kempense meren in mol

Wat meteen opvalt op bovenstaande kaart is dat een groot deel van het park aan het Rauwse Meer grenst. In de zomer is het nergens leuker dan op het strand. En liefhebbers van watersporten weten ook waar naartoe. Verder zijn er ook veel tennis- en padelvelden aan de uitgang van het park.

Plattegrond Sunparks Oostduinkerke aan zee

Klik op onderstaande foto om een grotere versie van de plattegrond van Sunparks Oostduinkerke te bekijken.

Aan de hand van deze digitale kaart vind je makkelijk je weg in het park. Wil je bijvoorbeeld naar de Piraten Minigolf of een speeltuin gaan? Stippel je route uit met deze plattegrond.

Dit overzicht komt ook van pas wanneer je gebruik wil maken van de voorkeursligging. Zo vind je makkelijk een huisje dat op de perfecte locatie ligt – vlakbij de belangrijkste gebouwen of in een rustig hoekje van het park.

Zoals je ziet, ligt in het midden van Sunparks Oostduinkerke een groot meer. Daar vind je allerlei activiteiten, zoals een opblaasbaar waterpark en zwanenbootjes. De Aquafun en Market Dome liggen aan de linkerkant. Gasten die een huisje hebben in de rechter bovenkant van het park zullen dus even moeten wandelen om deze gebouwen te bereiken.

Voorkeursligging

Deze Sunparks plattegronden zijn super handig wanneer je gebruik wil maken van de voorkeursligging. In stap 3 van de online boeking heb je de mogelijkheid om de nummer van het gewenste vakantiehuisje in te vullen. Dat vind je aan de hand van de kaart.

PS: het is mogelijk dat jouw favoriete huisje er niet tussen zit, omdat het reeds gereserveerd is.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Sunparks, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Sunparks wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Sunparks

Categorieën

Nieuwsbrief