parkinfo landal
landal forest resort your nature la maison restaurant

Een kijkje in restaurant La Maison van Forest Resort Your Nature

Het restaurant van Forest Resort Your Nature, een van de nieuwste Landal parken, kreeg de naam La Maison. Dat is toepasselijk, omdat er een huiselijke sfeer heerst. Neem mee een kijkje binnenin en ontdek wat er op de menukaart staat.

Restaurant La Maison

Als je een plattegrond van Landal Your Nature bekijkt, zie je meteen dat het La Maison restaurant aan de westelijke zijde van het park gelegen is, aan het grootste meer. Je hebt er dus een prachtig uitzicht op het water en de omliggende bossen.

In restaurant La Maison kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. De ingrediënten komen van lokale boeren. Hierdoor is de ecologische impact veel lager. Dit is opnieuw een manier waarop Landal Your Nature haar naam als ecoresort waar maakt.

Het interieur kreeg een zeer warme inrichting. Hout heeft de bovenhand. Dat zie je zowel aan de parketvloer als de plafondbekleding en de houten tafeltjes. De stoelen in een trendy bordeaux stof zorgen voor een speelse toets.

landal your resort restaurant

Op de kaart

Het ontbijt in Your Nature is in buffetvorm. Er is voor ieder wat wils: verse vleeswaren, broodjes, fruit, koffiekoekjes, granola… Uiteraard is er ook een ruime keuze aan dranken, gaande van versgeperst fruitsap tot koffie en thee. Je hebt dus alles om je dag goed te starten.

De menukaart voor de lunch en het diner varieert doorheen het jaar. Ze volgt de seizoenen. Hier zijn een paar gerechten die je mag verwachten:

  • Risotto
  • Homemade beef burger
  • Gestoofde lamsschenkel
  • Kabeljauwtartaar met avocado

Als afsluiter zijn er enkele desserts om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele dame blanche of crème brulée.

ontbijt lunch en diner in la maison van landal your resort
sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Landal, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Landal wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Landal

Volg Landal

Categorieën

Nieuwsbrief