parkinfo centerparcs logo
hoe vaak gaan zwemmen center parcs

Hoe vaak mag je gaan zwemmen in Center Parcs?

Center Parcs is onlosmakelijk verbonden met de Aqua Mundo, het subtropisch zwembad in het midden van het park. Maar hoe vaak mag je eigenlijk gaan zwemmen in Center Parcs? Is er een limiet?

Aqua Mundo dagticket

Je kan een dagje zwemmen in Center Parcs door een Aqua Mundo dagticket te kopen. Dat is een éénmalige toegang. Wanneer je de Aqua Mundo verlaat, kan je met hetzelfde ticket niet meer opnieuw binnen. Houd hiermee rekening.

Overnachten in Center Parcs

Wanneer je in een cottage of hotelkamer verblijft, en een weekend/midweek/week overnacht in Center Parcs, dan mag je meermaals gaan zwemmen. Je mag elke dag zo vaak gaan als je zelf wil.

Zin om na het ontbijt naar de Aqua Mundo te gaan en net voor het avondeten een tweede keer te gaan zwemmen? Dat is perfect mogelijk.

Bij een verblijf van meerdere dagen staat er geen limiet op het aantal Aqua Mundo bezoeken.

Dit geldt ook voor de dag van aankomst en vertrek. Hoewel je pas om 15 uur toegang hebt tot je cottage (vanaf 16u in Nederlandse, Duitse en Franse parken), mag je al vroeger gaan zwemmen. Op de vertrekdag moet je voor 10u de cottage verlaten (12u op zondag), maar mag je nog steeds gebruik maken van alle faciliteiten zoals de Aqua Mundo.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief