parkinfo centerparcs logo
hoe oud centerparcs boeken

Hoe oud moet je zijn om Center Parcs te boeken?

Je moet 21 jaar of ouder zijn om een verblijf in Center Parcs te boeken.

Dit geldt voor de ‘hoofdboeker’. Wanneer de persoon die de reservatie maakt 21 jaar is en de medereizigers slechts 20 jaar, dan is er niets aan de hand. Als de hoofdboeker jonger is dan 21 jaar wordt de reservatie als ongeldig beschouwd.

Wat als je jonger bent?

Heel wat jongeren willen graag naar Center Parcs met vrienden, bijvoorbeeld om te ontspannen na de examenperiode of als uitstapje met een sportteam. Volgens bovenstaande reglement kunnen ze niet zelf boeken met een leeftijd onder de 21 jaar.

Toch omzeilen heel wat jongeren deze beperking. Ze zetten de boeking bijvoorbeeld op naam van een van de ouders (met hun toestemming, natuurlijk). Op deze manier kunnen ze toch reserveren, ondanks dat ze nog niet oud genoeg zijn om Center Parcs te boeken.

Meer weten? Lees de FAQ op centerparcs.be.

sandravd

Hallo, ik ben Sandra

Sinds mijn ouders me als kind een eerste keer meenamen naar Center Parcs, heb ik er al elk jaar een vakantie doorgebracht. Via deze website deel ik mijn beste tips & tricks voor wie ook naar Center Parcs wil.

2 reacties

    1. Wat je eventueel kan doen is je ouders of grootouders de reservatie laten maken. De leeftijd wordt bij aankomst in het park toch niet gecontroleerd. Let er wel op dat je de regels volgt tijdens je verblijf. Wanneer je bijvoorbeeld schade of geluidsoverlast veroorzaakt, dan kom je wel in de problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Meer over Center Parcs

Volg Center Parcs

Categorieën

Nieuwsbrief